Nabeschouwing Sivasspor - Maccabi Tel Aviv (1-2) || Europa League 2020/2021

Donderdag 29 oktober 2020 - 18:55 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Sivasspor het donderdag 29 oktober 2020 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Maccabi Tel Aviv. De wedstrijd wordt gespeeld in Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu in Sivas.

Via de Sivasspor - Maccabi Tel Aviv live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sivasspor - Maccabi Tel Aviv (1-2)

Het Europa League duel tussen Sivasspor en Maccabi Tel Aviv is onder leiding van scheidsrechter Irfan Peljto geëindigd in een 1-2 overwinning voor Maccabi Tel Aviv. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 55e minuut door O. Kayode, waarmee Sivasspor met 1-0 de leiding nam. In de 67e minuut moest S. Camara van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Irfan Peljto een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Sivasspor verder met een speler minder. Door een benutte penalty kwam Maccabi Tel Aviv vervolgens op 1-1. Het was D. Biton die vanaf 11 meter wist te scoren in de 69e minuut.

In de 74e minuut was het Maccabi Tel Aviv dat op een 1-2 voorsprong kwam na een goal van D. Peretz, die daarmee ook meteen de wedstrijd besliste.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Irfan Peljto, waardoor Maccabi Tel Aviv een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Sivasspor - Maccabi Tel Aviv 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sivasspor - Maccabi Tel Aviv teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Maccabi Tel Aviv Gele kaart voor S. Yeini Maccabi Tel Aviv
24' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor R. Yalcin Sivasspor
55' Doelpunt Sivasspor Doelpunt O. Kayode met assist van M. Gradel Sivasspor 1-0
65' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor S. Camara Sivasspor
65' Wissel Maccabi Tel Aviv Wissel A. Pesic voor I. Shechter Maccabi Tel Aviv
65' Wissel Maccabi Tel Aviv Wissel E. Golasa voor M. Kandil Maccabi Tel Aviv
67' Rode kaart Sivasspor Rode kaart voor S. Camara Sivasspor
69' Penalty Maccabi Tel Aviv Penalty D. Biton Maccabi Tel Aviv 1-1
70' Gele kaart Maccabi Tel Aviv Gele kaart voor D. Peretz Maccabi Tel Aviv
74' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor Claudemir Sivasspor
74' Doelpunt Maccabi Tel Aviv Doelpunt D. Peretz Maccabi Tel Aviv 1-2
75' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor M. Samassa Sivasspor
76' Wissel Sivasspor Wissel I. Cofie voor O. Kayode Sivasspor
77' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor U. Ciftci Sivasspor
78' Wissel Sivasspor Wissel C. Ninga voor M. Gradel Sivasspor
81' Wissel Sivasspor Wissel A. Kone voor Claudemir Sivasspor
86' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor C. Ninga Sivasspor
88' Wissel Maccabi Tel Aviv Wissel Y. Cohen voor D. Biton Maccabi Tel Aviv
88' Wissel Maccabi Tel Aviv Wissel E. Karzev voor A. Rikan Maccabi Tel Aviv
91' Wissel Maccabi Tel Aviv Wissel E. Saborit voor D. Peretz Maccabi Tel Aviv
Video hoogtepunten en samenvatting Sivasspor - Maccabi Tel Aviv
Opstellingen Sivasspor - Maccabi Tel Aviv
De opstellingen van Sivasspor en Maccabi Tel Aviv zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sivasspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Maccabi Tel Aviv zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Sivasspor - Maccabi Tel Aviv

Sivasspor en Maccabi Tel Aviv spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Irfan Peljto en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sivasspor en Maccabi Tel Aviv elkaar treffen in de Europa League.

Winst Sivasspor 0
Winst Maccabi Tel Aviv 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sivasspor op een 4e positie staat, terwijl we Maccabi Tel Aviv terugvinden op de 2e plaats.