Nabeschouwing Skendija 79 - Tottenham Hotspur (1-3) || Europa League 2020/2021

Donderdag 24 september 2020 - 20:00 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Skendija 79 het donderdag 24 september 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Tottenham Hotspur. De wedstrijd wordt gespeeld in Toše Proeski Arena in Skopje.

Via de Skendija 79 - Tottenham Hotspur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Skendija 79 - Tottenham Hotspur (1-3)

Het Europa League duel tussen Skendija 79 en Tottenham Hotspur is onder leiding van scheidsrechter Ali Palabıyık geëindigd in een 1-3 overwinning voor Tottenham Hotspur. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Tottenham Hotspur kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van E. Lamela. Skendija 79 kwam in de 55e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van V. Nafiu, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 70e minuut zette Son Heung-Min zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Tottenham Hotspur de leiding in de wedstrijd nam.

Na 79 minuten werd de voorsprong voor Tottenham Hotspur vergroot nadat H. Kane de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Tottenham Hotspur.

LIVE Skendija 79 - Tottenham Hotspur 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Skendija 79 - Tottenham Hotspur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt E. Lamela met assist van Son Heung-Min Tottenham Hotspur 0-1
36' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor H. Winks Tottenham Hotspur
39' Gele kaart Skendija 79 Gele kaart voor E. Bejtulai Skendija 79
55' Doelpunt Skendija 79 Doelpunt V. Nafiu met assist van L. Doriev Skendija 79 1-1
59' Wissel Tottenham Hotspur Wissel G. Lo Celso voor H. Winks Tottenham Hotspur
60' Wissel Tottenham Hotspur Wissel H. Kane voor D. Alli Tottenham Hotspur
65' Wissel Tottenham Hotspur Wissel Lucas voor S. Bergwijn Tottenham Hotspur
70' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt Son Heung-Min Tottenham Hotspur 1-2
77' Wissel Skendija 79 Wissel A. Zejnulai voor B. Dita Skendija 79
79' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt H. Kane met assist van Son Heung-Min Tottenham Hotspur 1-3
85' Wissel Skendija 79 Wissel Z. Merxhani voor L. Doriev Skendija 79
85' Wissel Skendija 79 Wissel F. Ramadani voor V. Nafiu Skendija 79
Video hoogtepunten en samenvatting Skendija 79 - Tottenham Hotspur
Opstellingen Skendija 79 - Tottenham Hotspur
De opstellingen van Skendija 79 en Tottenham Hotspur zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Skendija 79 gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Tottenham Hotspur zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.