Nabeschouwing Slavia Praag - Bayer Leverkusen (1-0) || Europa League 2020/2021

Donderdag 29 oktober 2020 - 21:00 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Slavia Praag het donderdag 29 oktober 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Bayer Leverkusen. De wedstrijd wordt gespeeld in Sinobo stadium in Praha.

Via de Slavia Praag - Bayer Leverkusen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Slavia Praag - Bayer Leverkusen (1-0)

Het Europa League duel tussen Slavia Praag en Bayer Leverkusen is onder leiding van scheidsrechter William Collum geëindigd in een 1-0 overwinning voor Slavia Praag. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor K. Bellarabi in de 22e minuut, waardoor Bayer 04 Leverkusen met een man minder kwam te staan. Slavia Praha kreeg via N. Stanciu in de 65e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter William Collum de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. De eerste goal werd pas ver in de tweede helft in de 80e minuut gemaakt door P. Olayinka waardoor Slavia Praha met 1-0 aan de leiding kwam.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter William Collum, waardoor Slavia Praag de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Slavia Praag - Bayer Leverkusen 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Slavia Praag - Bayer Leverkusen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Rode kaart Bayer 04 Leverkusen Rode kaart voor K. Bellarabi Bayer 04 Leverkusen
46' Wissel Slavia Praha Wissel P. Musa voor O. Lingr Slavia Praha
46' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel L. Bailey voor L. Alario Bayer 04 Leverkusen
59' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor L. Provod Slavia Praha
61' Wissel Slavia Praha Wissel P. Olayinka voor O. Dorley Slavia Praha
61' Wissel Slavia Praha Wissel N. Stanciu voor T. Holes Slavia Praha
65' Penalty gemist Slavia Praha Penalty gemist N. Stanciu Slavia Praha
67' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel N. Amiri voor F. Wirtz Bayer 04 Leverkusen
68' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor P. Olayinka Slavia Praha
71' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor P. Musa Slavia Praha
71' Wissel Slavia Praha Wissel A. Sima voor T. Malinsky Slavia Praha
76' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor P. Sevcik Slavia Praha
76' Wissel Slavia Praha Wissel I. Traore voor L. Provod Slavia Praha
80' Doelpunt Slavia Praha Doelpunt P. Olayinka met assist van N. Stanciu Slavia Praha 1-0
90' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor O. Kolar Slavia Praha
Video hoogtepunten en samenvatting Slavia Praag - Bayer Leverkusen
Opstellingen Slavia Praag - Bayer Leverkusen
De opstellingen van Slavia Praag en Bayer Leverkusen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Slavia Praag gaat aantreden in een 4-5-1 formatie en Bayer Leverkusen zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.