Nabeschouwing Slavia Praag - Leicester City (0-0) || Europa League 2020/2021

Donderdag 18 februari 2021 - 18:55 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Slavia Praag het donderdag 18 februari 2021 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Leicester City. De wedstrijd wordt gespeeld in Sinobo stadium in Praha.

Via de Slavia Praag - Leicester City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Slavia Praag - Leicester City (0-0)

De Europa League 2020/2021 wedstrijd tussen Slavia Praag en Leicester City geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Slavia Praag en Leicester City gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Slavia Praag, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Marco Guida niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Slavia Praag - Leicester City 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Slavia Praag - Leicester City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor J. Boril Slavia Praha
30' Wissel Slavia Praha Wissel J. Hromada voor T. Holes Slavia Praha
46' Gele kaart Leicester City Gele kaart voor W. Ndidi Leicester City
64' Wissel Leicester City Wissel K. Iheanacho voor J. Vardy Leicester City
64' Wissel Leicester City Wissel C. Under voor M. Albrighton Leicester City
65' Gele kaart Leicester City Gele kaart voor K. Iheanacho Leicester City
73' Wissel Slavia Praha Wissel L. Masopust voor J. Kuchta Slavia Praha
73' Wissel Slavia Praha Wissel I. Traore voor N. Stanciu Slavia Praha
76' Wissel Leicester City Wissel H. Choudhury voor J. Maddison Leicester City
81' Gele kaart Leicester City Gele kaart voor Y. Tielemans Leicester City
91' Wissel Slavia Praha Wissel O. Lingr voor L. Provod Slavia Praha
Video hoogtepunten en samenvatting Slavia Praag - Leicester City
Opstellingen Slavia Praag - Leicester City
De opstellingen van Slavia Praag en Leicester City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Slavia Praag gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Leicester City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.