Nabeschouwing Sporting Braga - Roma (0-2) || Europa League 2020/2021

Donderdag 18 februari 2021 - 18:55 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Sporting Braga het donderdag 18 februari 2021 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Roma. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal de Braga in Braga.

Via de Sporting Braga - Roma live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Braga - Roma (0-2)

Het Europa League duel tussen Sporting Braga en Roma is onder leiding van scheidsrechter Istvan Kovacs geëindigd in een 0-2 overwinning voor Roma. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Roma kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van E. Dzeko. In de 54e minuut kreeg R. Esgaio van Sporting Braga voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Sporting Braga de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Roma via een goal van B. Mayoral in de 87e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Roma.

LIVE Sporting Braga - Roma 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Braga - Roma teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Roma Doelpunt E. Dzeko met assist van L. Spinazzola Roma 0-1
7' Wissel Roma Wissel B. Peres voor B. Cristante Roma
32' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor R. Esgaio Sporting Braga
53' Wissel Roma Wissel G. Villar voor Ibanez Roma
54' Tweede gele kaart Sporting Braga Tweede gele kaart voor R. Esgaio Sporting Braga
57' Wissel Sporting Braga Wissel J. C. Teixeira Lopes Reis Goncalves voor N. Gaitan Sporting Braga
60' VAR: Afgekeurd doelpunt H. Mkhitaryan Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel H. Mkhitaryan Roma
62' Wissel Sporting Braga Wissel A. Ruiz voor A. Sporar Sporting Braga
62' Wissel Sporting Braga Wissel L. Piazon voor R. Horta Sporting Braga
69' Wissel Sporting Braga Wissel A. Horta voor Fransergio Sporting Braga
69' Wissel Sporting Braga Wissel C. Borja voor W. Galeno Sporting Braga
70' Wissel Roma Wissel B. Mayoral voor E. Dzeko Roma
71' Wissel Roma Wissel S. El Shaarawy voor Pedro Roma
79' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor C. Carvalhal Sporting Braga
87' Doelpunt Roma Doelpunt B. Mayoral met assist van J. Veretout Roma 0-2
89' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor R. Silva Sporting Braga
96' Gele kaart Roma Gele kaart voor G. Mancini Roma
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Braga - Roma
Opstellingen Sporting Braga - Roma
De opstellingen van Sporting Braga en Roma zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sporting Braga gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Roma zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Sporting Braga - Roma

Sporting Braga en Roma spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Istvan Kovacs en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sporting Braga en Roma elkaar treffen in de Europa League.