Nabeschouwing Sporting Charleroi - Partizan (2-1) (na verlenging) || Europa League 2020/2021

Donderdag 24 september 2020 - 19:00 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Sporting Charleroi het donderdag 24 september 2020 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Partizan. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade du Pays de Charleroi in Charleroi.

Via de Sporting Charleroi - Partizan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Charleroi - Partizan (2-1) (na verlenging)

Het Europa League duel tussen Sporting Charleroi en Partizan is onder leiding van scheidsrechter Bobby Madden geëindigd in een 2-1 overwinning voor Sporting Charleroi. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Sporting Charleroi dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door D. Dessoleil, waarmee Sporting Charleroi met 1-0 de leiding nam. Partizan kwam in de 53e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Soumah, die daarmee de stand op 1-1 zette. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. In de 107e minuut zette K. Rezaei zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Sporting Charleroi de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Bobby Madden af en was het Sporting Charleroi die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 2-1 overwinning.

LIVE Sporting Charleroi - Partizan 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Charleroi - Partizan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt D. Dessoleil Sporting Charleroi 1-0
46' Wissel Partizan Wissel S. Soumah voor F. Stevanovic Partizan
53' Doelpunt Partizan Doelpunt S. Soumah met assist van T. Asano Partizan 1-1
54' Gele kaart Partizan Gele kaart voor L. Markovic Partizan
91' Wissel Partizan Wissel B. Ostojic voor U. Vitas Partizan
93' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor A. Gholizadeh Sporting Charleroi
97' Wissel Partizan Wissel A. Scekic voor B. Natcho Partizan
106' Gele kaart Partizan Gele kaart voor B. Ostojic Partizan
107' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt K. Rezaei Sporting Charleroi 2-1
109' Wissel Sporting Charleroi Wissel K. Tshiend voor M. Fall Sporting Charleroi
110' Wissel Partizan Wissel D. Stojkovic voor T. Asano Partizan
111' Wissel Sporting Charleroi Wissel L. Costa voor A. Gholizadeh Sporting Charleroi
113' Wissel Sporting Charleroi Wissel I. Goranov voor J. Kayembe Sporting Charleroi
117' Wissel Sporting Charleroi Wissel G. Gillet voor K. Rezaei Sporting Charleroi
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Charleroi - Partizan
Opstellingen Sporting Charleroi - Partizan
De opstellingen van Sporting Charleroi en Partizan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sporting Charleroi gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Partizan zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.