Nabeschouwing Sporting CP - Aberdeen (1-0) || Europa League 2020/2021

Donderdag 24 september 2020 - 21:00 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Sporting CP het donderdag 24 september 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Aberdeen. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio José Alvalade in Lisboa.

Via de Sporting CP - Aberdeen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting CP - Aberdeen (1-0)

Het Europa League duel tussen Sporting CP en Aberdeen is onder leiding van scheidsrechter Nikola Dabanović geëindigd in een 1-0 overwinning voor Sporting CP. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door T. Tomas, waarmee Sporting CP met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Sporting CP.

LIVE Sporting CP - Aberdeen 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting CP - Aberdeen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Sporting CP Doelpunt T. Tomas met assist van L. Vietto Sporting CP 1-0
30' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor L. Vietto Sporting CP
64' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor T. Tomas Sporting CP
69' Wissel Aberdeen Wissel S. Wright voor D. McGeouch Aberdeen
77' Wissel Sporting CP Wissel A. Sporar voor T. Tomas Sporting CP
81' Wissel Aberdeen Wissel R. Edmondson voor M. Watkins Aberdeen
83' Wissel Aberdeen Wissel C. McLennan voor S. Logan Aberdeen
86' Wissel Sporting CP Wissel D. Braganca voor Wendel Sporting CP
88' Wissel Sporting CP Wissel G. Plata voor P. Porro Sporting CP
93' Gele kaart Aberdeen Gele kaart voor L. Ferguson Aberdeen
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting CP - Aberdeen
Opstellingen Sporting CP - Aberdeen
De opstellingen van Sporting CP en Aberdeen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sporting CP gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Aberdeen zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.