Nabeschouwing Tottenham Hotspur - Antwerp (2-0) || Europa League 2020/2021

Donderdag 10 december 2020 - 21:00 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Tottenham Hotspur het donderdag 10 december 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Antwerp. De wedstrijd wordt gespeeld in Tottenham Hotspur Stadium in London.

Via de Tottenham Hotspur - Antwerp live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tottenham Hotspur - Antwerp (2-0)

Het Europa League duel tussen Tottenham Hotspur en Antwerp is onder leiding van scheidsrechter Jesús Gil Manzano geëindigd in een 2-0 overwinning voor Tottenham Hotspur. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 57e minuut door Carlos Vinicius, waarmee Tottenham Hotspur met 1-0 de leiding nam. Tottenham Hotspur vergrootte in de 71e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. Lo Celso op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Tottenham Hotspur.

LIVE Tottenham Hotspur - Antwerp 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tottenham Hotspur - Antwerp teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor A. Seck Antwerp
46' Wissel Tottenham Hotspur Wissel S. Bergwijn voor S. Reguilon Tottenham Hotspur
46' Wissel Antwerp Wissel O. Ampomah voor L. Refaelov Antwerp
57' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt Carlos Vinicius Tottenham Hotspur 1-0
58' Wissel Tottenham Hotspur Wissel T. Ndombele voor H. Winks Tottenham Hotspur
58' Wissel Tottenham Hotspur Wissel Son Heung-Min voor G. Bale Tottenham Hotspur
58' Wissel Antwerp Wissel S. Jukleroed voor J. Lukaku Antwerp
58' Wissel Antwerp Wissel F. Boya voor M. Hongla Antwerp
59' Wissel Tottenham Hotspur Wissel H. Kane voor Carlos Vinicius Tottenham Hotspur
68' Wissel Tottenham Hotspur Wissel M. Sissoko voor Lucas Tottenham Hotspur
71' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt G. Lo Celso met assist van H. Kane Tottenham Hotspur 2-0
73' Wissel Antwerp Wissel K. Miyoshi voor M. Benson Antwerp
73' Wissel Antwerp Wissel B. Verstraete voor A. Seck Antwerp
77' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor O. Ampomah Antwerp
87' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor D. Sanchez Tottenham Hotspur
Video hoogtepunten en samenvatting Tottenham Hotspur - Antwerp
Opstellingen Tottenham Hotspur - Antwerp
De opstellingen van Tottenham Hotspur en Antwerp zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Tottenham Hotspur gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Antwerp zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.