Nabeschouwing Ventspils - Rosenborg (1-5) || Europa League 2020/2021

Donderdag 17 september 2020 - 14:15 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Ventspils het donderdag 17 september 2020 om 14:15 uur in eigen huis op tegen Rosenborg. De wedstrijd wordt gespeeld in Olimpiskā centra Ventspils Stadionā in Ventspils.

Via de Ventspils - Rosenborg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ventspils - Rosenborg (1-5)

Het Europa League duel tussen Ventspils en Rosenborg is onder leiding van scheidsrechter Paul McLaughlin geëindigd in een 1-5 overwinning voor Rosenborg. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Ventspils kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van E. Kozlov. Een benutte penalty van D. Islamovic in de 15e minuut zorgde er even later voor dat Rosenborg weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 37e minuut zette A. Konradsen zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Rosenborg de leiding in de wedstrijd nam.

Na 48 minuten werd de voorsprong voor Rosenborg vergroot nadat D. Islamovic de 1-3 wist te scoren. In de 63e minuut werd D. Litvinskis van Ventspils met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Rosenborg met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. In de 64e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het C. Holse die namens Rosenborg het net wist te raken. Even later viel het zesde en tevens laatste doelpunt van de wedstrijd. In de 71e minuut was het Rosenborg dat via K. Zachariassen de stand op 1-5 zette en daarmee ook de einduitslag bepaalde.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Paul McLaughlin en eindigde de wedstrijd dus met een 1-5 stand in het voordeel van Rosenborg.

LIVE Ventspils - Rosenborg 1-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ventspils - Rosenborg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Ventspils Doelpunt E. Kozlov met assist van D. Litvinskis Ventspils 1-0
14' Gele kaart Ventspils Gele kaart voor K. Svarups Ventspils
15' Penalty Rosenborg Penalty D. Islamovic Rosenborg 1-1
37' Doelpunt Rosenborg Doelpunt A. Konradsen Rosenborg 1-2
46' Gele kaart Rosenborg Gele kaart voor D. Islamovic Rosenborg
48' Doelpunt Rosenborg Doelpunt D. Islamovic met assist van C. Holse Rosenborg 1-3
53' Wissel Ventspils Wissel C. Pyagbara voor G. Eristavi Ventspils
58' Wissel Rosenborg Wissel E. K. Ceide voor S. Adegbenro Rosenborg
63' Rode kaart Ventspils Rode kaart voor D. Litvinskis Ventspils
64' Doelpunt Rosenborg Doelpunt C. Holse Rosenborg 1-4
71' Doelpunt Rosenborg Doelpunt K. Zachariassen Rosenborg 1-5
72' Wissel Rosenborg Wissel G. Asen voor A. Konradsen Rosenborg
75' Wissel Ventspils Wissel K. Aderounmu voor K. Svarups Ventspils
81' Wissel Ventspils Wissel K. Kokins voor E. Kozlov Ventspils
90' Wissel Rosenborg Wissel T. Borven voor D. Islamovic Rosenborg
Video hoogtepunten en samenvatting Ventspils - Rosenborg
Opstellingen Ventspils - Rosenborg
De opstellingen van Ventspils en Rosenborg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ventspils gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Rosenborg zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.