Nabeschouwing Viktoria Pilsen - SønderjyskE (3-0) || Europa League 2020/2021

Donderdag 24 september 2020 - 18:00 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Viktoria Pilsen het donderdag 24 september 2020 om 18:00 uur in eigen huis op tegen SønderjyskE. De wedstrijd wordt gespeeld in Doosan Aréna in Plzeň.

Via de Viktoria Pilsen - SønderjyskE live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Viktoria Pilsen - SønderjyskE (3-0)

Het Europa League duel tussen Viktoria Pilsen en SønderjyskE is onder leiding van scheidsrechter Donatas Rumšas geëindigd in een 3-0 overwinning voor Viktoria Pilsen. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 35 minuten. Z. Ondrasek maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Viktoria Plzeň vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Viktoria Plzeň vergrootte in de 41e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Ba Loua op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 51e minuut volgde een derde treffer van Viktoria Plzeň, waarmee M. Kacer zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Donatas Rumšas, waardoor Viktoria Pilsen een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Viktoria Pilsen - SønderjyskE 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Viktoria Pilsen - SønderjyskE teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Wissel SønderjyskE Wissel J. Eskesen voor R. Hassan SønderjyskE
35' Gele kaart SønderjyskE Gele kaart voor J. Absalonsen SønderjyskE
35' Penalty Viktoria Plzeň Penalty Z. Ondrasek Viktoria Plzeň 1-0
41' Doelpunt Viktoria Plzeň Doelpunt A. Ba Loua met assist van J. Kopic Viktoria Plzeň 2-0
51' Doelpunt Viktoria Plzeň Doelpunt M. Kacer met assist van J. Kopic Viktoria Plzeň 3-0
56' Gele kaart SønderjyskE Gele kaart voor V. Ekani SønderjyskE
63' Gele kaart SønderjyskE Gele kaart voor G. Riddersholm SønderjyskE
70' Gele kaart SønderjyskE Gele kaart voor A. Bah SønderjyskE
71' Wissel Viktoria Plzeň Wissel J. Kayamba voor A. Ba Loua Viktoria Plzeň
72' Wissel SønderjyskE Wissel E. Frederiksen voor M. Albaek SønderjyskE
73' Wissel SønderjyskE Wissel H. Wright voor J. Absalonsen SønderjyskE
79' Wissel Viktoria Plzeň Wissel J. Beauguel voor Z. Ondrasek Viktoria Plzeň
90' Wissel Viktoria Plzeň Wissel P. Bucha voor A. Cermak Viktoria Plzeň
92' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor M. Kacer Viktoria Plzeň
Video hoogtepunten en samenvatting Viktoria Pilsen - SønderjyskE
Opstellingen Viktoria Pilsen - SønderjyskE
De opstellingen van Viktoria Pilsen en SønderjyskE zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Viktoria Pilsen gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en SønderjyskE zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.