Nabeschouwing Villarreal - Maccabi Tel Aviv (4-0) || Europa League 2020/2021

Donderdag 5 november 2020 - 22:10 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Villarreal het donderdag 5 november 2020 om 22:10 uur in eigen huis op tegen Maccabi Tel Aviv. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de la Cerámica in Villarreal.

Via de Villarreal - Maccabi Tel Aviv live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Villarreal - Maccabi Tel Aviv (4-0)

Het Europa League duel tussen Villarreal en Maccabi Tel Aviv is onder leiding van scheidsrechter Nikola Dabanović geëindigd in een 4-0 overwinning voor Villarreal. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Villarreal kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van C. Bacca. Villarreal vergrootte in de 52e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Bacca op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 71e minuut volgde een derde treffer van Villarreal, waarmee A. Baena zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Villarreal in de 81e minuut, nadat F. Nino de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Villarreal.

LIVE Villarreal - Maccabi Tel Aviv 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Villarreal - Maccabi Tel Aviv teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Villarreal Doelpunt C. Bacca met assist van D. Parejo Villarreal 1-0
51' Wissel Maccabi Tel Aviv Wissel A. Pesic voor N. Blackman Maccabi Tel Aviv
52' Doelpunt Villarreal Doelpunt C. Bacca met assist van T. Kubo Villarreal 2-0
56' Gele kaart Maccabi Tel Aviv Gele kaart voor D. Glazer Maccabi Tel Aviv
59' Gele kaart Maccabi Tel Aviv Gele kaart voor E. Saborit Maccabi Tel Aviv
59' Wissel Villarreal Wissel P. Estupinan voor D. Parejo Villarreal
59' Wissel Villarreal Wissel M. Trigueros voor Iborra Villarreal
61' Wissel Maccabi Tel Aviv Wissel E. Golasa voor E. Karzev Maccabi Tel Aviv
61' Wissel Maccabi Tel Aviv Wissel D. Biton voor T. I. Ben Haim Maccabi Tel Aviv
65' Wissel Villarreal Wissel M. Gomez voor J. Costa Villarreal
68' Wissel Maccabi Tel Aviv Wissel I. Shechter voor Y. Cohen Maccabi Tel Aviv
68' Wissel Maccabi Tel Aviv Wissel D. Peretz voor D. Glazer Maccabi Tel Aviv
71' Doelpunt Villarreal Doelpunt A. Baena met assist van C. Bacca Villarreal 3-0
74' Wissel Villarreal Wissel F. Nino voor C. Bacca Villarreal
74' Wissel Villarreal Wissel G. Moreno voor A. Baena Villarreal
77' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor R. Mori Villarreal
81' Doelpunt Villarreal Doelpunt F. Nino met assist van P. Estupinan Villarreal 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting Villarreal - Maccabi Tel Aviv
Opstellingen Villarreal - Maccabi Tel Aviv
De opstellingen van Villarreal en Maccabi Tel Aviv zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Villarreal gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Maccabi Tel Aviv zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Villarreal - Maccabi Tel Aviv

Villarreal en Maccabi Tel Aviv spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nikola Dabanović en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Villarreal en Maccabi Tel Aviv in de Europa League vond plaats op 7 december 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Maccabi Tel Aviv. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Maccabi Tel Aviv favoriet. 1 keer wist de ploeg van Villarreal te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Villarreal. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Villarreal 0
Winst Maccabi Tel Aviv 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Villarreal op een 1e positie staat, terwijl we Maccabi Tel Aviv terugvinden op de 2e plaats.