Nabeschouwing Young Boys - Roma (1-2) || Europa League 2020/2021

Donderdag 22 oktober 2020 - 18:55 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Young Boys het donderdag 22 oktober 2020 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Roma. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Neufeld in Bern.

Via de Young Boys - Roma live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Young Boys - Roma (1-2)

Het Europa League duel tussen Young Boys en Roma is onder leiding van scheidsrechter Carlos del Cerro Grande geëindigd in een 1-2 overwinning voor Roma. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 14 minuten. J. P. Nsame maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Young Boys vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Roma kwam in de 69e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van B. Peres, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 74e minuut zette M. Kumbulla zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Roma de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Carlos del Cerro Grande, waardoor Roma een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Young Boys - Roma 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Young Boys - Roma teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Penalty Young Boys Penalty J. P. Nsame Young Boys 1-0
39' Gele kaart Roma Gele kaart voor R. Karsdorp Roma
46' Wissel Roma Wissel L. Spinazzola voor R. Karsdorp Roma
50' Gele kaart Roma Gele kaart voor F. Fazio Roma
53' Gele kaart Young Boys Gele kaart voor C. Zesiger Young Boys
56' Gele kaart Roma Gele kaart voor J. Jesus Roma
58' Gele kaart Roma Gele kaart voor G. Villar del Fraile Roma
59' Wissel Roma Wissel H. Mkhitaryan voor Pedro Roma
59' Wissel Roma Wissel E. Dzeko voor B. Mayoral Roma
59' Wissel Roma Wissel J. Veretout voor G. Villar del Fraile Roma
62' Gele kaart Roma Gele kaart voor B. Peres Roma
65' Wissel Young Boys Wissel F. Mambimbi voor N. Ngamaleu Young Boys
65' Wissel Young Boys Wissel E. Meschack voor C. Fassnacht Young Boys
69' Doelpunt Roma Doelpunt B. Peres met assist van E. Dzeko Roma 1-1
69' Wissel Young Boys Wissel M. Aebischer voor F. Rieder Young Boys
70' Wissel Roma Wissel L. Pellegrini voor J. Jesus Roma
74' Doelpunt Roma Doelpunt M. Kumbulla met assist van H. Mkhitaryan Roma 1-2
76' Gele kaart Young Boys Gele kaart voor F. Mambimbi Young Boys
79' Wissel Young Boys Wissel G. Gaudino voor V. Sierro Young Boys
79' Wissel Young Boys Wissel T. Siebatcheu voor J. P. Nsame Young Boys
81' Gele kaart Young Boys Gele kaart voor G. Gaudino Young Boys
Video hoogtepunten en samenvatting Young Boys - Roma
Opstellingen Young Boys - Roma
De opstellingen van Young Boys en Roma zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Young Boys gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Roma zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Young Boys - Roma

Young Boys en Roma spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Carlos del Cerro Grande en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Europa League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Young Boys en Roma elkaar treffen in de Europa League.