Nabeschouwing Zorya - Leicester City (1-0) || Europa League 2020/2021

Donderdag 3 december 2020 - 18:55 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Zorya het donderdag 3 december 2020 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Leicester City. De wedstrijd wordt gespeeld in Slavutych-Arena in Zaporozh'ye.

Via de Zorya - Leicester City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zorya - Leicester City (1-0)

Het Europa League duel tussen Zorya en Leicester City is onder leiding van scheidsrechter Espen Eskås geëindigd in een 1-0 overwinning voor Zorya. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 84e minuut door A. Sayyadmanesh, waarmee Zorya met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Espen Eskås, waardoor Zorya de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Zorya - Leicester City 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zorya - Leicester City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Wissel Leicester City Wissel W. Fofana voor C. Soyuncu Leicester City
32' Gele kaart Zorya Gele kaart voor A. Ciganiks Zorya
42' Gele kaart Leicester City Gele kaart voor R. Pereira Leicester City
46' Gele kaart Leicester City Gele kaart voor K. Iheanacho Leicester City
46' Wissel Leicester City Wissel L. Thomas voor R. Pereira Leicester City
56' Wissel Leicester City Wissel N. Mendy voor W. Ndidi Leicester City
56' Wissel Leicester City Wissel C. Fuchs voor W. Morgan Leicester City
58' Gele kaart Leicester City Gele kaart voor N. Mendy Leicester City
74' Gele kaart Zorya Gele kaart voor Y. Nazaryna Zorya
78' Wissel Leicester City Wissel J. Maddison voor D. Praet Leicester City
81' Wissel Zorya Wissel A. Sayyadmanesh voor O. Gladky Zorya
84' Doelpunt Zorya Doelpunt A. Sayyadmanesh met assist van D. Favorov Zorya 1-0
87' Gele kaart Leicester City Gele kaart voor W. Fofana Leicester City
93' Wissel Zorya Wissel M. Perovic voor A. Gromov Zorya
Video hoogtepunten en samenvatting Zorya - Leicester City
Opstellingen Zorya - Leicester City
De opstellingen van Zorya en Leicester City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Zorya gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Leicester City zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-1-2
Coach Viktor Skripnik
Coach Brendan Rodgers
Voorbeschouwing Zorya - Leicester City

Zorya en Leicester City spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Espen Eskås en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Zorya en Leicester City in de Europa League vond plaats op 22 oktober 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Leicester City. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Leicester City favoriet. 1 keer wist de ploeg van Zorya te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Zorya. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Zorya 0
Winst Leicester City 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Zorya op een 4e positie staat, terwijl we Leicester City terugvinden op de 1e plaats.