Nabeschouwing Doncaster Rovers - Oldham Athletic (2-1) || FA Cup 2018/2019

Zaterdag 26 januari 2019 - 16:00 uur

In de FA Cup 2018/2019 neemt Doncaster Rovers het zaterdag 26 januari 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Oldham Athletic.

Via de Doncaster Rovers - Oldham Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Doncaster Rovers - Oldham Athletic (2-1)

Het FA Cup duel tussen Doncaster Rovers en Oldham Athletic is onder leiding van scheidsrechter Peter Bankes geëindigd in een 2-1 overwinning voor Doncaster Rovers. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 68e minuut door B. Whiteman, waarmee Doncaster Rovers met 1-0 de leiding nam. Oldham Athletic kwam in de 84e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van P. Clarke, die daarmee de stand op 1-1 zette. Aan het einde van de wedstrijd viel dan toch nog de beslissing in de wedstrijd, nadat Doncaster Rovers in de 90e minuut een penalty kreeg. Vanaf 11 meter wist B. Whiteman deze te benutten, waardoor de score 2-1 werd.

In de 96e minuut werd P. Clarke van Oldham Athletic met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Oldham Athletic het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Peter Bankes, waardoor Doncaster Rovers een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Doncaster Rovers - Oldham Athletic 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Doncaster Rovers - Oldham Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

63' Wissel Doncaster Rovers Wissel M. Wilks voor K. Sadlier Doncaster Rovers
63' Wissel Doncaster Rovers Wissel M. Blair voor J. Coppinger Doncaster Rovers
66' Gele kaart Doncaster Rovers Gele kaart voor N. Mason Doncaster Rovers
68' Doelpunt Doncaster Rovers Doelpunt B. Whiteman met assist van H. Kane Doncaster Rovers 1-0
73' Gele kaart Doncaster Rovers Gele kaart voor M. Wilks Doncaster Rovers
73' Gele kaart Oldham Athletic Gele kaart voor J. Baxter Oldham Athletic
76' Wissel Oldham Athletic Wissel Urko Vera voor J. Baxter Oldham Athletic
84' Doelpunt Oldham Athletic Doelpunt P. Clarke Oldham Athletic 1-1
86' Gele kaart Oldham Athletic Gele kaart voor S. Edmundson Oldham Athletic
89' Gele kaart Oldham Athletic Gele kaart voor J. Branger Oldham Athletic
90' Penalty Doncaster Rovers Penalty B. Whiteman Doncaster Rovers 2-1
94' Wissel Doncaster Rovers Wissel J. Wright voor A. May Doncaster Rovers
96' Rode kaart Oldham Athletic Rode kaart voor P. Clarke Oldham Athletic
Video hoogtepunten en samenvatting Doncaster Rovers - Oldham Athletic
Opstellingen Doncaster Rovers - Oldham Athletic
De opstellingen van Doncaster Rovers en Oldham Athletic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Doncaster Rovers gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Oldham Athletic zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.