Nabeschouwing Bury - Luton Town (0-1) || FA Cup 2018/2019

Zondag 2 december 2018 - 15:00 uur

In de FA Cup 2018/2019 neemt Bury het zondag 2 december 2018 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Luton Town.

Via de Bury - Luton Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bury - Luton Town (0-1)

Het FA Cup duel tussen Bury en Luton Town is onder leiding van scheidsrechter Thomas Bramall geëindigd in een 0-1 overwinning voor Luton Town. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door H. Cornick, waarmee Luton Town met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Luton Town.

LIVE Bury - Luton Town 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bury - Luton Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor A. Shinnie Luton Town
41' Doelpunt Luton Town Doelpunt H. Cornick Luton Town 0-1
Video hoogtepunten en samenvatting Bury - Luton Town
Opstellingen Bury - Luton Town
De opstellingen van Bury en Luton Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Bury - Luton Town

Bury en Luton Town spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de FA Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Thomas Bramall en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bury en Luton Town in de FA Cup vond plaats op 16 december 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Luton Town. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Luton Town favoriet. 1 keer wist de ploeg van Bury te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Bury. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.