Nabeschouwing Chorley - Doncaster Rovers (2-2) || FA Cup 2018/2019

Zondag 11 november 2018 - 13:45 uur

In de FA Cup 2018/2019 neemt Chorley het zondag 11 november 2018 om 13:45 uur in eigen huis op tegen Doncaster Rovers.

Via de Chorley - Doncaster Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chorley - Doncaster Rovers (2-2)

De FA Cup 2018/2019 wedstrijd tussen Chorley en Doncaster Rovers geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Chorley kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van J. OKeefe. Doncaster Rovers kwam in de 11e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van H. Kane, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 43e minuut zette C. Meppen-Walters zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Chorley de leiding in de wedstrijd nam.

In de 61e minuut werd M. Challoner van Chorley met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Chorley het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Na 77 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat H. Kane de 2-2 maakte namens Doncaster Rovers.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Chorley - Doncaster Rovers 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chorley - Doncaster Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Chorley Doelpunt J. OKeefe Chorley 1-0
11' Doelpunt Doncaster Rovers Doelpunt H. Kane Doncaster Rovers 1-1
26' Wissel Chorley Wissel J. Cottrell voor J. OKeefe Chorley
42' Gele kaart Doncaster Rovers Gele kaart voor M. Blair Doncaster Rovers
43' Doelpunt Chorley Doelpunt C. Meppen-Walters Chorley 2-1
45' Wissel Doncaster Rovers Wissel A. May voor M. Blair Doncaster Rovers
61' Rode kaart Chorley Rode kaart voor M. Challoner Chorley
62' Gele kaart Chorley Gele kaart voor J. Wilson Chorley
64' Wissel Chorley Wissel A. Anson voor L. Almond Chorley
72' Gele kaart Chorley Gele kaart voor E. Newby Chorley
74' Wissel Chorley Wissel D. Whitham voor K. Glynn Chorley
77' Doelpunt Doncaster Rovers Doelpunt H. Kane Doncaster Rovers 2-2
81' Gele kaart Chorley Gele kaart voor M. Carver Chorley
82' Gele kaart Doncaster Rovers Gele kaart voor B. Whiteman Doncaster Rovers
82' Gele kaart Doncaster Rovers Gele kaart voor T. Anderson Doncaster Rovers
85' Gele kaart Chorley Gele kaart voor D. Whitham Chorley
Video hoogtepunten en samenvatting Chorley - Doncaster Rovers
Opstellingen Chorley - Doncaster Rovers
De opstellingen van Chorley en Doncaster Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Chorley gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Doncaster Rovers zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.