Nabeschouwing Crewe Alexandra - Carlisle United (0-1) || FA Cup 2018/2019

Zaterdag 10 november 2018 - 16:00 uur

In de FA Cup 2018/2019 neemt Crewe Alexandra het zaterdag 10 november 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Carlisle United. De wedstrijd wordt gespeeld in Alexandra Stadium in Crewe.

Via de Crewe Alexandra - Carlisle United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crewe Alexandra - Carlisle United (0-1)

Het FA Cup duel tussen Crewe Alexandra en Carlisle United is onder leiding van scheidsrechter Lee Swabey geëindigd in een 0-1 overwinning voor Carlisle United. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 90e minuut door J. Devitt, waarmee Carlisle United met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Carlisle United dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Lee Swabey, waardoor Carlisle United de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Crewe Alexandra - Carlisle United 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crewe Alexandra - Carlisle United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Carlisle United Gele kaart voor R. Bennett Carlisle United
29' Gele kaart Crewe Alexandra Gele kaart voor E. Nolan Crewe Alexandra
57' Wissel Crewe Alexandra Wissel C. Ainley voor O. Finney Crewe Alexandra
58' Wissel Crewe Alexandra Wissel C. Ainley voor O. Finney Crewe Alexandra
61' Gele kaart Crewe Alexandra Gele kaart voor N. Hunt Crewe Alexandra
73' Wissel Carlisle United Wissel J. Sowerby voor M. Jones Carlisle United
75' Wissel Crewe Alexandra Wissel S. Miller voor A. Nicholls Crewe Alexandra
81' Wissel Carlisle United Wissel A. Campbell voor H. Hope Carlisle United
83' Gele kaart Carlisle United Gele kaart voor J. Devitt Carlisle United
84' Gele kaart Carlisle United Gele kaart voor J. Yates Carlisle United
90' Doelpunt Carlisle United Doelpunt J. Devitt Carlisle United 0-1
92' Gele kaart Carlisle United Gele kaart voor A. Gerrard Carlisle United
Video hoogtepunten en samenvatting Crewe Alexandra - Carlisle United
Opstellingen Crewe Alexandra - Carlisle United
De opstellingen van Crewe Alexandra en Carlisle United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.