Nabeschouwing Exeter City - Blackpool (2-3) || FA Cup 2018/2019

Zaterdag 10 november 2018 - 16:00 uur

In de FA Cup 2018/2019 neemt Exeter City het zaterdag 10 november 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Blackpool.

Via de Exeter City - Blackpool live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Exeter City - Blackpool (2-3)

Het FA Cup duel tussen Exeter City en Blackpool is onder leiding van scheidsrechter Alan Young geëindigd in een 2-3 overwinning voor Blackpool. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Blackpool kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van J. Dodoo. Blackpool vergrootte in de 19e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Cullen op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 24e minuut volgde een derde treffer van Blackpool, waarmee H. Pritchard zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 69 minuten deed J. Tillson iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Exeter City werd verkleind tot 1-3. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Exeter City dat in de 90e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat T. Abrahams de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Alan Young bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Blackpool.

LIVE Exeter City - Blackpool 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Exeter City - Blackpool teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Blackpool Doelpunt J. Dodoo Blackpool 0-1
19' Doelpunt Blackpool Doelpunt M. Cullen Blackpool 0-2
24' Doelpunt Blackpool Doelpunt H. Pritchard Blackpool 0-3
52' Wissel Exeter City Wissel T. Abrahams voor J. Forte Exeter City
67' Wissel Blackpool Wissel L. Feeney voor M. Cullen Blackpool
69' Doelpunt Exeter City Doelpunt J. Tillson Exeter City 1-3
72' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor J. Dodoo Blackpool
73' Wissel Exeter City Wissel J. Oates voor P. Sweeney Exeter City
74' Wissel Blackpool Wissel M. Nottingham voor J. OSullivan Blackpool
81' Gele kaart Exeter City Gele kaart voor J. Tillson Exeter City
89' Wissel Blackpool Wissel N. Delfouneso voor R. McLaughlin Blackpool
90' Doelpunt Exeter City Doelpunt T. Abrahams Exeter City 2-3
90' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor Blackpool
Video hoogtepunten en samenvatting Exeter City - Blackpool
Opstellingen Exeter City - Blackpool
De opstellingen van Exeter City en Blackpool zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.