Nabeschouwing Fulham - Aston Villa (2-1) || FA Cup 2019/2020

Zaterdag 4 januari 2020 - 16:01 uur

In de FA Cup 2019/2020 neemt Fulham het zaterdag 4 januari 2020 om 16:01 uur in eigen huis op tegen Aston Villa. De wedstrijd wordt gespeeld in Craven Cottage in London.

Via de Fulham - Aston Villa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fulham - Aston Villa (2-1)

Het FA Cup duel tussen Fulham en Aston Villa is onder leiding van scheidsrechter Craig Pawson geëindigd in een 2-1 overwinning voor Fulham. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 54e minuut door A. Knockaert, waarmee Fulham met 1-0 de leiding nam. Aston Villa kwam in de 63e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. El-Ghazi, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 74e minuut zette H. Arter zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Fulham de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Craig Pawson, waardoor Fulham een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Fulham - Aston Villa 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fulham - Aston Villa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor M. Nakamba Aston Villa
21' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor N. Taylor Aston Villa
47' Gele kaart Fulham Gele kaart voor K. McDonald Fulham
54' Doelpunt Fulham Doelpunt A. Knockaert met assist van J. Bryan Fulham 1-0
63' Doelpunt Aston Villa Doelpunt A. El-Ghazi met assist van J. Kodjia Aston Villa 1-1
72' Wissel Fulham Wissel H. Arter voor K. McDonald Fulham
74' Doelpunt Fulham Doelpunt H. Arter met assist van S. Johansen Fulham 2-1
76' Wissel Aston Villa Wissel Trezeguet voor Jota Aston Villa
80' Wissel Aston Villa Wissel I. Vassilev voor M. Nakamba Aston Villa
82' Wissel Fulham Wissel J. Stansfield voor J. Onomah Fulham
84' Wissel Fulham Wissel L. de la Torre voor I. Cavaleiro Fulham
86' Wissel Aston Villa Wissel J. Ramsey voor A. El-Ghazi Aston Villa
88' Gele kaart Fulham Gele kaart voor A. Knockaert Fulham
96' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor H. Lansbury Aston Villa
97' Gele kaart Fulham Gele kaart voor M. Hector Fulham
Video hoogtepunten en samenvatting Fulham - Aston Villa
Opstellingen Fulham - Aston Villa
De opstellingen van Fulham en Aston Villa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fulham gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Aston Villa zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.