Nabeschouwing Grimsby Town - Milton Keynes Dons (3-1) || FA Cup 2018/2019

Zaterdag 10 november 2018 - 16:00 uur

In de FA Cup 2018/2019 neemt Grimsby Town het zaterdag 10 november 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Milton Keynes Dons. De wedstrijd wordt gespeeld in Blundell Park in Cleethorpes.

Via de Grimsby Town - Milton Keynes Dons live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Grimsby Town - Milton Keynes Dons (3-1)

Het FA Cup duel tussen Grimsby Town en Milton Keynes Dons is onder leiding van scheidsrechter Carl Boyeson geëindigd in een 3-1 overwinning voor Grimsby Town. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door K. Agard, waarmee Milton Keynes Dons met 0-1 de leiding nam. Grimsby Town kwam in de 50e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van E. Embleton, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 61e minuut zette W. Thomas zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Grimsby Town de leiding in de wedstrijd nam.

Na 73 minuten werd de voorsprong voor Grimsby Town vergroot nadat C. Vernam de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Grimsby Town.

LIVE Grimsby Town - Milton Keynes Dons 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Grimsby Town - Milton Keynes Dons teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt K. Agard Milton Keynes Dons 0-1
50' Doelpunt Grimsby Town Doelpunt E. Embleton Grimsby Town 1-1
57' Gele kaart Milton Keynes Dons Gele kaart voor J. Houghton Milton Keynes Dons
61' Doelpunt Grimsby Town Doelpunt W. Thomas Grimsby Town 2-1
64' Wissel Milton Keynes Dons Wissel L. DAth voor C. Aneke Milton Keynes Dons
73' Gele kaart Milton Keynes Dons Gele kaart voor G. Williams Milton Keynes Dons
73' Doelpunt Grimsby Town Doelpunt C. Vernam Grimsby Town 3-1
75' Wissel Milton Keynes Dons Wissel R. Simpson voor R. Healey Milton Keynes Dons
77' Wissel Grimsby Town Wissel J. Welsh voor C. Vernam Grimsby Town
79' Wissel Milton Keynes Dons Wissel O. Cissé voor J. Houghton Milton Keynes Dons
84' Gele kaart Milton Keynes Dons Gele kaart voor J. Walsh Milton Keynes Dons
86' Wissel Grimsby Town Wissel H. Cardwell voor W. Thomas Grimsby Town
91' Wissel Grimsby Town Wissel M. Woolford voor E. Embleton Grimsby Town
94' Gele kaart Grimsby Town Gele kaart voor J. Welsh Grimsby Town
Video hoogtepunten en samenvatting Grimsby Town - Milton Keynes Dons
Opstellingen Grimsby Town - Milton Keynes Dons
De opstellingen van Grimsby Town en Milton Keynes Dons zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.