Nabeschouwing Metropolitan Police FC - Newport County (0-2) || FA Cup 2018/2019

Zaterdag 10 november 2018 - 16:00 uur

In de FA Cup 2018/2019 neemt Metropolitan Police FC het zaterdag 10 november 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Newport County. De wedstrijd wordt gespeeld in Imber Court in East Molesey.

Via de Metropolitan Police FC - Newport County live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Metropolitan Police FC - Newport County (0-2)

Het FA Cup duel tussen Metropolitan Police FC en Newport County is onder leiding van scheidsrechter Matt Donohue geëindigd in een 0-2 overwinning voor Newport County. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door P. Amond, waarmee Newport County met 0-1 de leiding nam. De eerste goal viel in de eerste helft, na 41 minuten was het P. Amond die Newport County op een 0-1 voorsprong zette.

In de 87e minuut moest Metropolitan Police FC verder met een man minder, nadat L. Birch een tweede gele kaart kreeg. In de 87e minuut werd opnieuw een speler van het veld gestuurd met een rode kaart. L. Birch van Metropolitan Police FC was degene die voortijdig naar de kleedkamer werd verwezen.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-2 winst voor Newport County.

LIVE Metropolitan Police FC - Newport County 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Metropolitan Police FC - Newport County teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Newport County Gele kaart voor M. Demetriou Newport County
41' Doelpunt Newport County Doelpunt P. Amond met assist van M. Dolan Newport County 0-1
41' Doelpunt Newport County Doelpunt P. Amond Newport County 0-1
43' Gele kaart Newport County Gele kaart voor D. Butler Newport County
48' Doelpunt Newport County Doelpunt J. Matt Newport County 0-2
52' Wissel Newport County Wissel M. OBrien voor D. Pipe Newport County
54' Gele kaart Metropolitan Police FC Gele kaart voor L. Birch Metropolitan Police FC
59' Wissel Metropolitan Police FC Wissel J. Hippolyte voor B. Mummery Metropolitan Police FC
64' Wissel Newport County Wissel K. Marsh-Brown voor J. Sheehan Newport County
70' Wissel Metropolitan Police FC Wissel J. Gilbert voor O. Knight Metropolitan Police FC
82' Wissel Metropolitan Police FC Wissel Antonios Kozakis voor J. Arthur Metropolitan Police FC
83' Wissel Newport County Wissel A. Semenyo voor J. Matt Newport County
87' Tweede gele kaart Metropolitan Police FC Tweede gele kaart voor L. Birch Metropolitan Police FC
87' Rode kaart Metropolitan Police FC Rode kaart voor L. Birch Metropolitan Police FC
92' Gele kaart Metropolitan Police FC Gele kaart voor J. Gilbert Metropolitan Police FC
Video hoogtepunten en samenvatting Metropolitan Police FC - Newport County
Opstellingen Metropolitan Police FC - Newport County
De opstellingen van Metropolitan Police FC en Newport County zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Metropolitan Police FC gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Newport County zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.