Nabeschouwing Port Vale - Sunderland (1-2) || FA Cup 2018/2019

Zondag 11 november 2018 - 15:30 uur

In de FA Cup 2018/2019 neemt Port Vale het zondag 11 november 2018 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Sunderland. De wedstrijd wordt gespeeld in Vale Park in Stoke-on-Trent.

Via de Port Vale - Sunderland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Port Vale - Sunderland (1-2)

Het FA Cup duel tussen Port Vale en Sunderland is onder leiding van scheidsrechter Anthony Backhouse geëindigd in een 1-2 overwinning voor Sunderland. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Sunderland kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van G. Honeyman. Sunderland vergrootte in de 19e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Gooch op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 35e minuut wist Port Vale de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via T. Pope. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Port Vale kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Anthony Backhouse, waardoor Sunderland een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Port Vale - Sunderland 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Port Vale - Sunderland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Sunderland Doelpunt G. Honeyman Sunderland 0-1
19' Doelpunt Sunderland Doelpunt L. Gooch Sunderland 0-2
30' Wissel Port Vale Wissel E. Oyeleke voor T. Vassell Port Vale
35' Doelpunt Port Vale Doelpunt T. Pope Port Vale 1-2
49' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor A. McGeady Sunderland
64' Wissel Sunderland Wissel J. Maja voor J. Sinclair Sunderland
67' Gele kaart Port Vale Gele kaart voor L. Joyce Port Vale
71' Wissel Port Vale Wissel C. Montaño voor T. Conlon Port Vale
71' Wissel Sunderland Wissel M. Power voor C. Maguire Sunderland
80' Wissel Port Vale Wissel R. Miller voor B. Whitfield Port Vale
81' Wissel Sunderland Wissel L. ONien voor L. Gooch Sunderland
Video hoogtepunten en samenvatting Port Vale - Sunderland
Opstellingen Port Vale - Sunderland
De opstellingen van Port Vale en Sunderland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Port Vale gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Sunderland zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.