Nabeschouwing Rochdale - Gateshead (2-1) || FA Cup 2018/2019

Zaterdag 10 november 2018 - 16:00 uur

In de FA Cup 2018/2019 neemt Rochdale het zaterdag 10 november 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Gateshead.

Via de Rochdale - Gateshead live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rochdale - Gateshead (2-1)

Het FA Cup duel tussen Rochdale en Gateshead is onder leiding van scheidsrechter Peter Wright geëindigd in een 2-1 overwinning voor Rochdale. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van J. Mellish zette Rochdale op een 1-0 voorsprong in de 21e minuut van de wedstrijd. Rochdale vergrootte in de 23e minuut de voorsprong nadat het via een goal van I. Henderson op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 49e minuut wist Gateshead de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via J. Mellish. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Gateshead kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Peter Wright, waardoor Rochdale een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Rochdale - Gateshead 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rochdale - Gateshead teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Eigen doelpunt Rochdale Eigen doelpunt J. Mellish Rochdale 1-0
23' Doelpunt Rochdale Doelpunt I. Henderson Rochdale 2-0
31' Gele kaart Rochdale Gele kaart voor H. McGahey Rochdale
49' Doelpunt Gateshead Doelpunt J. Mellish Gateshead 2-1
56' Wissel Rochdale Wissel C. Andrew voor M. Done Rochdale
65' Wissel Gateshead Wissel L. Molyneux voor J. Hunter Gateshead
74' Wissel Gateshead Wissel S. Rigg voor S. Boden Gateshead
75' Wissel Rochdale Wissel D. Perkins voor M. Williams Rochdale
84' Gele kaart Rochdale Gele kaart voor B. Inman Rochdale
89' Wissel Rochdale Wissel Z. Clough voor B. Inman Rochdale
Video hoogtepunten en samenvatting Rochdale - Gateshead
Opstellingen Rochdale - Gateshead
De opstellingen van Rochdale en Gateshead zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.