Nabeschouwing Shrewsbury Town - Stoke City (1-1) || FA Cup 2018/2019

Zaterdag 5 januari 2019 - 13:30 uur

In de FA Cup 2018/2019 neemt Shrewsbury Town het zaterdag 5 januari 2019 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Stoke City.

Via de Shrewsbury Town - Stoke City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Shrewsbury Town - Stoke City (1-1)

De FA Cup 2018/2019 wedstrijd tussen Shrewsbury Town en Stoke City geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 49 minuten. O. Norburn maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Shrewsbury Town vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Stoke City kwam na 78 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van P. Crouch, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Shrewsbury Town - Stoke City
1
1
LIVE Shrewsbury Town - Stoke City 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Shrewsbury Town - Stoke City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Wissel Shrewsbury Town Wissel A. Amadi-Holloway voor L. John-Lewis Shrewsbury Town
31' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor O. Norburn Shrewsbury Town
49' Penalty Shrewsbury Town Penalty O. Norburn Shrewsbury Town 1-0
74' Wissel Stoke City Wissel T. Campbell voor B. Martins Indi Stoke City
74' Wissel Stoke City Wissel P. Crouch voor B. Afobe Stoke City
74' Wissel Stoke City Wissel M. Diouf voor J. McClean Stoke City
78' Doelpunt Stoke City Doelpunt P. Crouch Stoke City 1-1
82' Wissel Shrewsbury Town Wissel O. Beckles voor M. Sadler Shrewsbury Town
84' Wissel Shrewsbury Town Wissel L. Angol voor A. Amadi-Holloway Shrewsbury Town
Video hoogtepunten en samenvatting Shrewsbury Town - Stoke City
Opstellingen Shrewsbury Town - Stoke City
De opstellingen van Shrewsbury Town en Stoke City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Shrewsbury Town gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Stoke City zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.