Nabeschouwing Southend United - Crawley Town (1-1) || FA Cup 2018/2019

Zaterdag 10 november 2018 - 16:00 uur

In de FA Cup 2018/2019 neemt Southend United het zaterdag 10 november 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Crawley Town.

Via de Southend United - Crawley Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Southend United - Crawley Town (1-1)

De FA Cup 2018/2019 wedstrijd tussen Southend United en Crawley Town geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door M. Kightly, waarmee Southend United met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van J. White zorgde ervoor dat Crawley Town op 1-1 kwam te staan in de 85e minuut.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Southend United - Crawley Town 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Southend United - Crawley Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Southend United Doelpunt M. Kightly Southend United 1-0
57' Wissel Crawley Town Wissel A. Nathaniel-George voor G. Francomb Crawley Town
65' Gele kaart Southend United Gele kaart voor J. White Southend United
71' Wissel Southend United Wissel H. Bunn voor M. Kightly Southend United
71' Wissel Southend United Wissel D. Yearwood voor T. Robinson Southend United
72' Gele kaart Southend United Gele kaart voor S. Cox Southend United
76' Gele kaart Southend United Gele kaart voor Southend United
80' Wissel Crawley Town Wissel R. Grego-Cox voor L. Gambin Crawley Town
85' Eigen doelpunt Crawley Town Eigen doelpunt J. White Crawley Town 1-1
89' Gele kaart Crawley Town Gele kaart voor J. Maguire Crawley Town
Video hoogtepunten en samenvatting Southend United - Crawley Town
Opstellingen Southend United - Crawley Town
De opstellingen van Southend United en Crawley Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.