Nabeschouwing Beerschot-Wilrijk - Deinze (1-2) || Eerste Divisie B 2023/2024

Zondag 10 december 2023 - 13:30 uur

In de Eerste Divisie B 2023/2024 neemt Beerschot-Wilrijk het zondag 10 december 2023 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Deinze. De wedstrijd wordt gespeeld in Olympisch Stadion in Antwerp.

Via de Beerschot-Wilrijk - Deinze live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Beerschot-Wilrijk - Deinze (1-2)

Het Eerste Divisie B duel tussen Beerschot-Wilrijk en Deinze is onder leiding van scheidsrechter Quentin Pirard geëindigd in een 1-2 overwinning voor Deinze. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor Thibaud Verlinden van Beerschot-Wilrijk. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 36e minuut het veld moest verlaten. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 50 minuten was het Tom Reyners die Beerschot-Wilrijk op een 1-0 voorsprong zette. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte Jellert Van Landschoot namens Deinze in de 57e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

In de 60e minuut moest Beerschot-Wilrijk verder met een man minder, nadat Mardochee Nzita een tweede gele kaart kreeg. Na 68 minuten spelen wist Deinze via Andreas Wieland de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Quentin Pirard. In de 69e minuut werd opnieuw een speler van het veld gestuurd met een rode kaart. Gaetan Hendrickx van Beerschot-Wilrijk was degene die voortijdig naar de kleedkamer werd verwezen. In de 75e minuut werd opnieuw een rode kaart uitgedeeld. Dit keer was het Kenneth Schuermans van Deinze die voortijdig moest vertrekken. Na 97 minuten moest ook Denis Prychynenko van Deinze het veld verlaten nadat deze voor de tweede keer in de wedstrijd een gele kaart kreeg. Na 90 minuten moest opnieuw een speler het veld verlaten. Dit keer was het Davor Matijaš van Beerschot-Wilrijk die van de scheidsrechter een rode kaart kreeg.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 1-2 eindigde in een overwinning voor Deinze.

LIVE Beerschot-Wilrijk - Deinze 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Beerschot-Wilrijk - Deinze teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor Thibaud Verlinden Beerschot-Wilrijk
36' Tweede gele kaart Beerschot-Wilrijk Tweede gele kaart voor Thibaud Verlinden Beerschot-Wilrijk
46' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor Mardochee Nzita Beerschot-Wilrijk
50' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt Tom Reyners met assist van Apostolos Konstantopoulos Beerschot-Wilrijk 1-0
52' Gele kaart Deinze Gele kaart voor Guillaume De Schryver Deinze
52' Wissel Deinze Wissel Gonzalo Almenara voor Laurent Lemoine Deinze
57' Doelpunt Deinze Doelpunt Jellert Van Landschoot met assist van Gaetan Hendrickx Deinze 1-1
60' Tweede gele kaart Beerschot-Wilrijk Tweede gele kaart voor Mardochee Nzita Beerschot-Wilrijk
63' Gele kaart Deinze Gele kaart voor Lennart Mertens Deinze
64' Wissel Deinze Wissel Ayman Kassimi voor Guillaume De Schryver Deinze
67' Gele kaart Deinze Gele kaart voor Alessio Staelens Deinze
68' Doelpunt Deinze Doelpunt Andreas Wieland Deinze
69' Rode kaart Beerschot-Wilrijk Rode kaart voor Gaetan Hendrickx Souleymane Anne Beerschot-Wilrijk 1-2
75' Rode kaart Deinze Rode kaart voor Kenneth Schuermans Deinze
79' Wissel Deinze Wissel Dylan de Belder voor Souleymane Anne Deinze
80' Wissel Deinze Wissel Steve De Ridder voor Lennart Mertens Deinze
84' Gele kaart Deinze Gele kaart voor Charly Keita Deinze
84' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel Denis Prychynenko voor Beerschot-Wilrijk
88' Gele kaart Deinze Gele kaart voor Benjamin Pauwels Ibrahim Alhassan Abdullahi Deinze
89' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel Ayman Kassimi voor Beerschot-Wilrijk
97' Tweede gele kaart Deinze Tweede gele kaart voor Denis Prychynenko Deinze
94' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel Marco Weymans voor Katuku Derrick Tshimanga Beerschot-Wilrijk
96' Rode kaart Beerschot-Wilrijk Rode kaart voor Davor Matijaš Beerschot-Wilrijk
Video hoogtepunten en samenvatting Beerschot-Wilrijk - Deinze
Opstellingen Beerschot-Wilrijk - Deinze
De opstellingen van Beerschot-Wilrijk en Deinze zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.