Nabeschouwing Beerschot-Wilrijk - Dender (0-1) || Eerste Divisie B 2023/2024

Zondag 29 oktober 2023 - 13:30 uur

In de Eerste Divisie B 2023/2024 neemt Beerschot-Wilrijk het zondag 29 oktober 2023 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Dender. De wedstrijd wordt gespeeld in Olympisch Stadion in Antwerp.

Via de Beerschot-Wilrijk - Dender live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Beerschot-Wilrijk - Dender (0-1)

Het Eerste Divisie B duel tussen Beerschot-Wilrijk en Dender is onder leiding van scheidsrechter Tom Stevens geëindigd in een 0-1 overwinning voor Dender. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 89e minuut door Michael Lallemand, waarmee Dender met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Beerschot-Wilrijk dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Tom Stevens, waardoor Dender de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Beerschot-Wilrijk - Dender 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Beerschot-Wilrijk - Dender teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart Dender Gele kaart voor Ridwane MBarki Dender
51' Gele kaart Dender Gele kaart voor Joedrick Pupe Dender
67' Wissel Dender Wissel Kéres Masangu voor Arnaud Dony Dender
67' Wissel Dender Wissel Dylan Ragolle voor Joedrick Pupe Dender
75' Wissel Dender Wissel Olivier Myny voor Ridwane MBarki Dender
78' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel Benjamin Pauwels voor Thibaud Verlinden Beerschot-Wilrijk
81' Gele kaart Dender Gele kaart voor Xavier Gies Dender
83' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel Ibrahim Alhassan Abdullahi voor Charly Keita Beerschot-Wilrijk
85' Wissel Dender Wissel Michael Lallemand voor Bruny Nsimba Dender
86' Wissel Dender Wissel Nicolas Antoine Rajsel voor Lennard Hens Dender
87' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor Mardochee Nzita Beerschot-Wilrijk
87' Gele kaart Dender Gele kaart voor Gilles Ruyssen Dender
89' Doelpunt Dender Doelpunt Michael Lallemand met assist van Nicolas Antoine Rajsel Dender 0-1
Video hoogtepunten en samenvatting Beerschot-Wilrijk - Dender
Opstellingen Beerschot-Wilrijk - Dender
De opstellingen van Beerschot-Wilrijk en Dender zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Beerschot-Wilrijk - Dender

Beerschot-Wilrijk en Dender treffen elkaar in de 10e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tom Stevens en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Beerschot-Wilrijk en Dender in de Eerste Divisie B vond plaats op 4 december 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Beerschot-Wilrijk. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Beerschot-Wilrijk favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Dender slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Beerschot-Wilrijk 1
Winst Dender 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Beerschot-Wilrijk op een 3e positie staat, terwijl we Dender terugvinden op de 8e plaats.