Nabeschouwing Beerschot-Wilrijk - Lierse Kempenzonen (2-1) || Eerste Divisie B 2023/2024

Vrijdag 8 maart 2024 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie B 2023/2024 neemt Beerschot-Wilrijk het vrijdag 8 maart 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Lierse Kempenzonen. De wedstrijd wordt gespeeld in Olympisch Stadion in Antwerp.

Via de Beerschot-Wilrijk - Lierse Kempenzonen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Beerschot-Wilrijk - Lierse Kempenzonen (2-1)

Het Eerste Divisie B duel tussen Beerschot-Wilrijk en Lierse Kempenzonen is onder leiding van scheidsrechter Kevin Van Damme geëindigd in een 2-1 overwinning voor Beerschot-Wilrijk. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door Eric Ocansey, waarmee Lierse Kempenzonen met 0-1 de leiding nam. Beerschot-Wilrijk kwam in de 42e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van DMargio Wright-Phillips, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 70e minuut zette Thibaud Verlinden zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Beerschot-Wilrijk de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

In de 97e minuut moest Lierse Kempenzonen verder met een man minder, nadat Aristote Nkaka een tweede gele kaart kreeg.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Kevin Van Damme, waardoor Beerschot-Wilrijk dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Beerschot-Wilrijk - Lierse Kempenzonen 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Beerschot-Wilrijk - Lierse Kempenzonen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Doelpunt Lierse Kempenzonen Doelpunt Eric Ocansey met assist van Stan Van Dessel Lierse Kempenzonen 0-1
42' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt DMargio Wright-Phillips met assist van Thibaud Verlinden Beerschot-Wilrijk 1-1
52' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor Mardochee Nzita Beerschot-Wilrijk
63' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel Ryan Sanusi voor Dean Huiberts Beerschot-Wilrijk
70' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt Thibaud Verlinden Beerschot-Wilrijk 2-1
75' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel Simion Michez voor Tom Reyners Beerschot-Wilrijk
75' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel Sekou Diawara voor Mardochee Nzita Beerschot-Wilrijk
78' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel Joeri Poelmans voor Sam Vanderhallen Lierse Kempenzonen
79' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel Maxim Kireev voor Sebastiaan Brebels Lierse Kempenzonen
85' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel Axl Van Himbeeck voor DMargio Wright-Phillips Beerschot-Wilrijk
85' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel Mamadou Obbi Oulare voor Eric Ocansey Lierse Kempenzonen
93' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor Aristote Nkaka Lierse Kempenzonen
97' Tweede gele kaart Lierse Kempenzonen Tweede gele kaart voor Aristote Nkaka Lierse Kempenzonen
92' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel Daan Vekemans voor Stan Van Dessel Lierse Kempenzonen
Video hoogtepunten en samenvatting Beerschot-Wilrijk - Lierse Kempenzonen
Opstellingen Beerschot-Wilrijk - Lierse Kempenzonen
De opstellingen van Beerschot-Wilrijk en Lierse Kempenzonen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.