Nabeschouwing Club Brugge II - KRC Genk II (2-1) || Eerste Divisie B 2023/2024

Vrijdag 1 maart 2024 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie B 2023/2024 neemt Club Brugge II het vrijdag 1 maart 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen KRC Genk II. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Breydelstadion in Brugge.

Via de Club Brugge II - KRC Genk II live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Club Brugge II - KRC Genk II (2-1)

Het Eerste Divisie B duel tussen Club Brugge II en KRC Genk II is onder leiding van scheidsrechter Theophile Diskeuve geëindigd in een 2-1 overwinning voor Club Brugge II. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Club Brugge II kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van Chemsdine Talbi. KRC Genk II kwam in de 14e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Noah Adedeji-Sternberg, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 52e minuut kreeg Konstantinos Karetsas van KRC Genk II voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en KRC Genk II de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat Sem Audoor namens Club Brugge II in de 87e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 2-1 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Theophile Diskeuve, waardoor Club Brugge II dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Club Brugge II - KRC Genk II 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Club Brugge II - KRC Genk II teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Club Brugge II Doelpunt Chemsdine Talbi met assist van Shion Homma Club Brugge II 1-0
14' Doelpunt KRC Genk II Doelpunt Noah Adedeji-Sternberg met assist van Konstantinos Karetsas KRC Genk II 1-1
24' Gele kaart KRC Genk II Gele kaart voor Konstantinos Karetsas KRC Genk II
29' Gele kaart Club Brugge II Gele kaart voor Víctor Barberá Club Brugge II
29' Gele kaart KRC Genk II Gele kaart voor Josue Ndenge Kongolo KRC Genk II
46' Wissel KRC Genk II Wissel Christian Akpan voor Alfred Caicedo KRC Genk II
46' Wissel Club Brugge II Wissel Mohamed Salah voor Víctor Barberá Club Brugge II
48' Gele kaart Club Brugge II Gele kaart voor Amine Et Taïbi Club Brugge II
52' Tweede gele kaart KRC Genk II Tweede gele kaart voor Konstantinos Karetsas KRC Genk II
54' Gele kaart Club Brugge II Gele kaart voor Alejandro Granados Club Brugge II
62' Wissel Club Brugge II Wissel Sem Audoor voor Alejandro Granados Club Brugge II
62' Wissel Club Brugge II Wissel Kaye Furo voor Chemsdine Talbi Club Brugge II
71' Wissel KRC Genk II Wissel Victory Beniangba voor Naoki Kumata KRC Genk II
79' Wissel KRC Genk II Wissel Kamiel Van De Perre voor Wilson Da Costa KRC Genk II
79' Wissel Club Brugge II Wissel Jessi Da Silva voor Bi Abdoul Kader Yameogo Club Brugge II
85' Wissel Club Brugge II Wissel William Simba voor Liam De Smet Club Brugge II
87' Doelpunt Club Brugge II Doelpunt Sem Audoor met assist van Shion Homma Club Brugge II 2-1
88' Wissel KRC Genk II Wissel Cédric Nuozzi voor Noah Adedeji-Sternberg KRC Genk II
94' Gele kaart Club Brugge II Gele kaart voor Lenn De Smet Club Brugge II
Video hoogtepunten en samenvatting Club Brugge II - KRC Genk II
Opstellingen Club Brugge II - KRC Genk II
De opstellingen van Club Brugge II en KRC Genk II zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Club Brugge II - KRC Genk II

Club Brugge II en KRC Genk II treffen elkaar in de 24e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Theophile Diskeuve en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Club Brugge II en KRC Genk II in de Eerste Divisie B vond plaats op 25 augustus 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Club Brugge II. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Club Brugge II favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl KRC Genk II slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Club Brugge II 3
Winst KRC Genk II 0
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Club Brugge II op een 11e positie staat, terwijl we KRC Genk II terugvinden op de 10e plaats.