Nabeschouwing Club Brugge II - KV Oostende (3-3) || Eerste Divisie B 2023/2024

Zaterdag 25 november 2023 - 16:00 uur

In de Eerste Divisie B 2023/2024 neemt Club Brugge II het zaterdag 25 november 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen KV Oostende. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Breydelstadion in Brugge.

Via de Club Brugge II - KV Oostende live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Club Brugge II - KV Oostende (3-3)

De Eerste Divisie B 2023/2024 wedstrijd tussen Club Brugge II en KV Oostende geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door Víctor Barberá, waarmee Club Brugge II met 1-0 de leiding nam. KV Oostende kwam in de 48e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Anton Tanghe, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 66e minuut zette Shion Homma zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Club Brugge II de leiding in de wedstrijd nam.

In de 70e minuut moest KV Oostende verder met een man minder, nadat Cederick Van Daele een tweede gele kaart kreeg. In de 78e werkte Jano Willems de bal ongelukkig in het eigen doel, waardoor de stand op 2-2 kwam te staan. Na 89 minuten werd opnieuw een speler van het veld gestuurd nadat Bi Abdoul Kader Yameogo zijn tweede gele kaart van de wedstrijd ontving. In de 97e minuut viel opnieuw een doelpunt. Het was Daniel Perez van KV Oostende die daarmee de stand op 3-3 zette. Even later in de 91e minuut viel ook nog een zesde en tevens laatste doelpunt in de wedstrijd. De stand werd daarmee op 3-2 gezet door Romeo Vermant  van Club Brugge II.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Dunken Van De Velde bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Club Brugge II - KV Oostende 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Club Brugge II - KV Oostende teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Club Brugge II Doelpunt Víctor Barberá met assist van Amine Et Taïbi Club Brugge II 1-0
15' Gele kaart Club Brugge II Gele kaart voor Bi Abdoul Kader Yameogo Club Brugge II
33' Wissel Club Brugge II Wissel Sem Audoor voor Mohamed Salah Club Brugge II
44' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor Siebe Wylin KV Oostende
48' Doelpunt KV Oostende Doelpunt Anton Tanghe KV Oostende 1-1
46' Wissel Club Brugge II Wissel Laurens Goemaere voor Liam De Smet Club Brugge II
46' Wissel KV Oostende Wissel Mohamed Berte voor Robbie DHaese KV Oostende
52' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor Sieben Dewaele KV Oostende
61' Wissel Club Brugge II Wissel Benjamin Faraas voor Víctor Barberá Club Brugge II
61' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor Cederick Van Daele KV Oostende
64' Wissel KV Oostende Wissel Juanda Fuentes voor Sieben Dewaele KV Oostende
66' Doelpunt Club Brugge II Doelpunt Shion Homma met assist van Benjamin Faraas Club Brugge II 2-1
70' Tweede gele kaart KV Oostende Tweede gele kaart voor Cederick Van Daele KV Oostende
75' Wissel KV Oostende Wissel Thomas Basila voor Massimo Decoene KV Oostende
75' Wissel Club Brugge II Wissel William Simba voor Amine Et Taïbi Club Brugge II
75' Wissel Club Brugge II Wissel Oleksandr Yakymenko voor Shion Homma Club Brugge II
78' Eigen doelpunt KV Oostende Eigen doelpunt Jano Willems KV Oostende 2-2
79' Wissel KV Oostende Wissel Daniel Perez voor David Atanga KV Oostende
89' Tweede gele kaart Club Brugge II Tweede gele kaart voor Bi Abdoul Kader Yameogo Club Brugge II
97' Doelpunt KV Oostende Doelpunt Daniel Perez met assist van Siebe Wylin KV Oostende 3-3
91' Doelpunt Club Brugge II Doelpunt Romeo Vermant  met assist van Benjamin Faraas Club Brugge II 3-2
96' Gele kaart Club Brugge II Gele kaart voor Joaquin Seys Club Brugge II
Video hoogtepunten en samenvatting Club Brugge II - KV Oostende
Opstellingen Club Brugge II - KV Oostende
De opstellingen van Club Brugge II en KV Oostende zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Club Brugge II - KV Oostende

Club Brugge II en KV Oostende treffen elkaar in de 13e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Dunken Van De Velde en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Club Brugge II en KV Oostende elkaar treffen in de Eerste Divisie B.

Winst Club Brugge II 0
Winst KV Oostende 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Club Brugge II op een 10e positie staat, terwijl we KV Oostende terugvinden op de 12e plaats.