Nabeschouwing Club Brugge II - Lommel United (0-2) || Eerste Divisie B 2023/2024

Zaterdag 13 januari 2024 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie B 2023/2024 neemt Club Brugge II het zaterdag 13 januari 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Lommel United. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Breydelstadion in Brugge.

Via de Club Brugge II - Lommel United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Club Brugge II - Lommel United (0-2)

Het Eerste Divisie B duel tussen Club Brugge II en Lommel United is onder leiding van scheidsrechter Anthony Letellier geëindigd in een 0-2 overwinning voor Lommel United. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door Zalán Vancsa, waarmee Lommel United met 0-1 de leiding nam. Lommel United vergrootte in de 46e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Arthur op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Lommel United.

LIVE Club Brugge II - Lommel United 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Club Brugge II - Lommel United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Doelpunt Lommel United Doelpunt Zalán Vancsa met assist van Dermane Karim Lommel United 0-1
46' Doelpunt Lommel United Doelpunt Arthur met assist van Dermane Karim Lommel United 0-2
63' Wissel Club Brugge II Wissel Bruce Deuwel voor Tobias Lund Jensen Club Brugge II
63' Wissel Club Brugge II Wissel Kaye Furo voor Laurens Goemaere Club Brugge II
74' Wissel Club Brugge II Wissel Jessi Da Silva voor Alejandro Granados Club Brugge II
81' Wissel Lommel United Wissel Leon Lalić voor Juho Talvitie Lommel United
Video hoogtepunten en samenvatting Club Brugge II - Lommel United
Opstellingen Club Brugge II - Lommel United
De opstellingen van Club Brugge II en Lommel United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Club Brugge II - Lommel United

Club Brugge II en Lommel United treffen elkaar in de 17e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Anthony Letellier en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Club Brugge II en Lommel United in de Eerste Divisie B vond plaats op 18 augustus 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lommel United. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Lommel United favoriet. 4 keer wist de ploeg van Club Brugge II te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Club Brugge II. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Club Brugge II 2
Winst Lommel United 4
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Club Brugge II op een 10e positie staat, terwijl we Lommel United terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.