Nabeschouwing Deinze - Beerschot-Wilrijk (4-2) || Eerste Divisie B 2023/2024

Zondag 18 februari 2024 - 16:00 uur

In de Eerste Divisie B 2023/2024 neemt Deinze het zondag 18 februari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Beerschot-Wilrijk. De wedstrijd wordt gespeeld in Burgermeester Van De Wiele Stadion in Deinze.

Via de Deinze - Beerschot-Wilrijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deinze - Beerschot-Wilrijk (4-2)

Het Eerste Divisie B duel tussen Deinze en Beerschot-Wilrijk is onder leiding van scheidsrechter Jan Boterberg geëindigd in een 4-2 overwinning voor Deinze. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door Souleymane Anne, waarmee Deinze met 1-0 de leiding nam. Deinze vergrootte in de 42e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Gaetan Hendrickx op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 47e minuut wist Beerschot-Wilrijk de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Simion Michez.

Na 53 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Welat Cagro  de 2-2 maakte voor Beerschot-Wilrijk. Deinze leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 67 minuten op voorsprong na een goal van Jellert Van Landschoot: 3-2. Na 91 minuten kon Dean Huiberts van het veld vertrekken na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat Beerschot-Wilrijk het laatste deel van de wedstrijd met een man minder moest afmaken. Even later viel het zesde en tevens laatste doelpunt van de wedstrijd. In de 94e minuut was het Deinze dat via Emilio Kehrer de stand op 4-2 zette en daarmee ook de einduitslag bepaalde.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Jan Boterberg bij een 4-2 eindstand in het voordeel van Deinze.

LIVE Deinze - Beerschot-Wilrijk 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deinze - Beerschot-Wilrijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor Dean Huiberts Beerschot-Wilrijk
34' Doelpunt Deinze Doelpunt Souleymane Anne met assist van Alessio Staelens Deinze 1-0
42' Doelpunt Deinze Doelpunt Gaetan Hendrickx Deinze 2-0
47' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt Simion Michez met assist van Thibaud Verlinden Beerschot-Wilrijk 2-1
53' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt Welat Cagro  met assist van Charly Keita Beerschot-Wilrijk 2-2
58' Wissel Deinze Wissel Emilio Kehrer voor Alessio Staelens Deinze
64' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor Simion Michez Beerschot-Wilrijk
67' Doelpunt Deinze Doelpunt Jellert Van Landschoot met assist van Emilio Kehrer Deinze 3-2
69' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor Charly Keita Beerschot-Wilrijk
72' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor Katuku Derrick Tshimanga Beerschot-Wilrijk
73' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel Robin Simovic voor Charly Keita Beerschot-Wilrijk
73' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel DMargio Wright-Phillips voor Simion Michez Beerschot-Wilrijk
88' Wissel Deinze Wissel Jaime Sierra voor Lennart Mertens Deinze
88' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel Jerrel Hak voor Welat Cagro  Beerschot-Wilrijk
88' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel Axl Van Himbeeck voor Tom Reyners Beerschot-Wilrijk
88' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel Benjamin Pauwels voor Katuku Derrick Tshimanga Beerschot-Wilrijk
98' Wissel Deinze Wissel Marselino Ferdinan voor Jellert Van Landschoot Deinze
91' Tweede gele kaart Beerschot-Wilrijk Tweede gele kaart voor Dean Huiberts Beerschot-Wilrijk
94' Doelpunt Deinze Doelpunt Emilio Kehrer met assist van Jellert Van Landschoot Deinze 4-2
Video hoogtepunten en samenvatting Deinze - Beerschot-Wilrijk
Opstellingen Deinze - Beerschot-Wilrijk
De opstellingen van Deinze en Beerschot-Wilrijk zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Deinze - Beerschot-Wilrijk

Deinze en Beerschot-Wilrijk treffen elkaar in de 22e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jan Boterberg en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Deinze en Beerschot-Wilrijk in de Eerste Divisie B vond plaats op 10 december 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Deinze. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Deinze favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Beerschot-Wilrijk slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Deinze 2
Winst Beerschot-Wilrijk 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Deinze op een 3e positie staat, terwijl we Beerschot-Wilrijk terugvinden op de 1e plaats.