Nabeschouwing Deinze - RSC Anderlecht II (4-1) || Eerste Divisie B 2023/2024

Zaterdag 2 maart 2024 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie B 2023/2024 neemt Deinze het zaterdag 2 maart 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen RSC Anderlecht II. De wedstrijd wordt gespeeld in Burgermeester Van De Wiele Stadion in Deinze.

Via de Deinze - RSC Anderlecht II live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deinze - RSC Anderlecht II (4-1)

Het Eerste Divisie B duel tussen Deinze en RSC Anderlecht II is onder leiding van scheidsrechter Laurent Willems geëindigd in een 4-1 overwinning voor Deinze. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deinze kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van Kenneth Schuermans. Deinze vergrootte in de 16e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Lennart Mertens op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 37e minuut volgde een derde treffer van Deinze, waarmee Lennart Mertens zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Deinze geen gas terug, waardoor in de 51e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van Souleymane Anne. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 61e minuut wist Keisuke Goto namens RSC Anderlecht II de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Laurent Willems en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Deinze.

LIVE Deinze - RSC Anderlecht II 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deinze - RSC Anderlecht II teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Deinze Doelpunt Kenneth Schuermans met assist van Gaetan Hendrickx Deinze 1-0
16' Doelpunt Deinze Doelpunt Lennart Mertens met assist van Alessio Staelens Deinze 2-0
25' Gele kaart Deinze Gele kaart voor Jaime Sierra Deinze
37' Doelpunt Deinze Doelpunt Lennart Mertens met assist van Jellert Van Landschoot Deinze 3-0
46' Wissel RSC Anderlecht II Wissel Devon Decorte voor Antoine Colassin RSC Anderlecht II
47' Gele kaart RSC Anderlecht II Gele kaart voor Kaïs Houdoussi Barry RSC Anderlecht II
51' Doelpunt Deinze Doelpunt Souleymane Anne met assist van Alessio Staelens Deinze 4-0
61' Doelpunt RSC Anderlecht II Doelpunt Keisuke Goto RSC Anderlecht II 4-1
63' Gele kaart RSC Anderlecht II Gele kaart voor Devon Decorte RSC Anderlecht II
63' Gele kaart RSC Anderlecht II Gele kaart voor D. Decorte RSC Anderlecht II
65' Wissel RSC Anderlecht II Wissel Ali Maamar voor Mohamed Bouchouari RSC Anderlecht II
65' Wissel RSC Anderlecht II Wissel Tudor Mendel-Idowu voor Luca Monticelli RSC Anderlecht II
70' Gele kaart Deinze Gele kaart voor Christophe Janssens Deinze
76' Wissel Deinze Wissel Emilio Kehrer voor Alessio Staelens Deinze
77' Wissel Deinze Wissel Guillaume De Schryver voor Lennart Mertens Deinze
84' Wissel Deinze Wissel Marselino Ferdinan voor Jellert Van Landschoot Deinze
84' Wissel Deinze Wissel Jur Schryvers voor Gonzalo Almenara Deinze
91' Wissel Deinze Wissel Dylan de Belder voor Souleymane Anne Deinze
Video hoogtepunten en samenvatting Deinze - RSC Anderlecht II
Opstellingen Deinze - RSC Anderlecht II
De opstellingen van Deinze en RSC Anderlecht II zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.