Nabeschouwing Dender - KV Oostende (1-1) || Eerste Divisie B 2023/2024

Zondag 22 oktober 2023 - 13:30 uur

In de Eerste Divisie B 2023/2024 neemt Dender het zondag 22 oktober 2023 om 13:30 uur in eigen huis op tegen KV Oostende. De wedstrijd wordt gespeeld in Van Roystadion in Denderleeuw.

Via de Dender - KV Oostende live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dender - KV Oostende (1-1)

De Eerste Divisie B 2023/2024 wedstrijd tussen Dender en KV Oostende geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 45e minuut door Stefano Marzo, waarmee Dender met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat KV Oostende het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 86e minuut was het namelijk Luis Hartwig die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Dender - KV Oostende 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dender - KV Oostende teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Dender Gele kaart voor Dylan Ragolle Dender
28' Gele kaart Dender Gele kaart voor Ridwane MBarki Dender
45' Doelpunt Dender Doelpunt Stefano Marzo met assist van Bruny Nsimba Dender 1-0
58' Wissel KV Oostende Wissel Juanda Fuentes voor Robbie DHaese KV Oostende
58' Wissel KV Oostende Wissel Luis Hartwig voor Daniel Perez KV Oostende
62' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor Anton Tanghe KV Oostende
72' Gele kaart Dender Gele kaart voor Bruny Nsimba Dender
72' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor Matej Rodin KV Oostende
73' Wissel Dender Wissel Jasper Van Oudenhove voor Olivier Myny Dender
78' Wissel KV Oostende Wissel Massimo Decoene voor Maxime DArpino KV Oostende
81' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor Manuel Osifo KV Oostende
82' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor Jonas Vinck KV Oostende
83' Gele kaart Dender Gele kaart voor Xavier Gies Dender
84' Wissel KV Oostende Wissel Cederick Van Daele voor Manuel Osifo KV Oostende
84' Wissel KV Oostende Wissel Sieben Dewaele voor Brent Laes KV Oostende
86' Doelpunt KV Oostende Doelpunt Luis Hartwig KV Oostende 1-1
91' Wissel Dender Wissel Jordy Soladio voor Bruny Nsimba Dender
91' Wissel Dender Wissel Michael Lallemand voor Nicolas Antoine Rajsel Dender
93' Gele kaart Dender Gele kaart voor Joedrick Pupe Dender
Video hoogtepunten en samenvatting Dender - KV Oostende
Opstellingen Dender - KV Oostende
De opstellingen van Dender en KV Oostende zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.