Nabeschouwing Dender - Waasland-Beveren (1-0) || Eerste Divisie B 2023/2024

Zaterdag 17 februari 2024 - 20:00 uur



In de Eerste Divisie B 2023/2024 neemt Dender het zaterdag 17 februari 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Waasland-Beveren. De wedstrijd wordt gespeeld in Van Roystadion in Denderleeuw.

Via de Dender - Waasland-Beveren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dender - Waasland-Beveren (1-0)

Het Eerste Divisie B duel tussen Dender en Waasland-Beveren is onder leiding van scheidsrechter Tom Stevens geëindigd in een 1-0 overwinning voor Dender. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van Everton Luiz zette Dender op een 1-0 voorsprong in de 61e minuut van de wedstrijd.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Dender uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Dender - Waasland-Beveren
Goals
1
0
Balbezit
46%
54%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
11
7
Schoten op doel
2
4
Aanvallen
117
110
Gevaarlijke aanvallen
65
68
Passes
394
479
Overtredingen
11
12
Buitenspel
3
1
Corners
4
2
Wissels
3
4
LIVE Dender - Waasland-Beveren 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dender - Waasland-Beveren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
47' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor Jakov Filipović Waasland-Beveren
59' Wissel Waasland-Beveren Wissel Mathis Servais voor Taofeek Ismaheel Waasland-Beveren
61' Eigen doelpunt Dender Eigen doelpunt Everton Luiz Dender 1-0
63' Wissel Waasland-Beveren Wissel Jay-Dee Geusens voor Everton Luiz Waasland-Beveren
68' Wissel Dender Wissel Ali Akman voor Abdoulaye Yahaya  Dender
68' Wissel Dender Wissel Nicolas Antoine Rajsel voor Jordy Soladio Dender
73' Wissel Waasland-Beveren Wissel Sander Coopman voor Erdon Daci Waasland-Beveren
73' Wissel Waasland-Beveren Wissel Jenthe Mertens voor David Hrnčár Waasland-Beveren
86' Wissel Dender Wissel Ibrahima Sory Sankhon voor Olivier Myny Dender
Video hoogtepunten en samenvatting Dender - Waasland-Beveren
Opstellingen Dender - Waasland-Beveren
De opstellingen van Dender en Waasland-Beveren zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Dender - Waasland-Beveren

Dender en Waasland-Beveren treffen elkaar in de 22e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tom Stevens en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Dender en Waasland-Beveren in de Eerste Divisie B vond plaats op 24 november 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Waasland-Beveren. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide teams is Waasland-Beveren favoriet. 7 keer wist de ploeg van Dender te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Dender. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Dender 2
Winst Waasland-Beveren 7
Gelijkspel 2
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Dender op een 6e positie staat, terwijl we Waasland-Beveren terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Dender - Waasland-Beveren Opstelling Dender Opstelling Waasland-Beveren Live Dender - Waasland-Beveren Live Dender - Waasland-Beveren kijken Dender - Waasland-Beveren kijken Live Dender - Waasland-Beveren stream Dender - Waasland-Beveren Fox Sports Nabeschouwing Dender - Waasland-Beveren Uitslag Dender - Waasland-Beveren Statistieken Dender - Waasland-Beveren Eerste Divisie B 2023/2024 Dender - Waasland-Beveren wedden Dender - Waasland-Beveren gokken Dender - Waasland-Beveren Unibet