Nabeschouwing Francs Borains - Waasland-Beveren (3-0) || Eerste Divisie B 2023/2024

Vrijdag 26 januari 2024 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie B 2023/2024 neemt Francs Borains het vrijdag 26 januari 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Waasland-Beveren. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Robert Urbain in Boussu.

Via de Francs Borains - Waasland-Beveren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Francs Borains - Waasland-Beveren (3-0)

Het Eerste Divisie B duel tussen Francs Borains en Waasland-Beveren is onder leiding van scheidsrechter Laurent Willems geëindigd in een 3-0 overwinning voor Francs Borains. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Francs Borains kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van Yanis Massolin. Francs Borains vergrootte in de 14e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Corenthyn Lavie op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 60e minuut volgde een derde treffer van Francs Borains, waarmee Yanis Massolin zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Laurent Willems, waardoor Francs Borains dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Francs Borains - Waasland-Beveren 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Francs Borains - Waasland-Beveren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Francs Borains Doelpunt Yanis Massolin Francs Borains 1-0
14' Doelpunt Francs Borains Doelpunt Corenthyn Lavie Francs Borains 2-0
31' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor Tiago Cukur Waasland-Beveren
36' Gele kaart Francs Borains Gele kaart voor Mateo Itrak Francs Borains
36' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor Goduine Koyalipou Waasland-Beveren
46' Wissel Waasland-Beveren Wissel Mathis Servais voor Anthony Limbombe Waasland-Beveren
46' Wissel Waasland-Beveren Wissel Jenthe Mertens voor Bryan Goncalves Waasland-Beveren
46' Wissel Waasland-Beveren Wissel Yousef Salech voor Tiago Cukur Waasland-Beveren
46' Wissel Waasland-Beveren Wissel Dries Wuytens voor Jakov Filipović Waasland-Beveren
60' Doelpunt Francs Borains Doelpunt Yanis Massolin met assist van Matthew Healy Francs Borains 3-0
62' Wissel Francs Borains Wissel Théo Gécé voor Yanis Massolin Francs Borains
64' Gele kaart Francs Borains Gele kaart voor Romain Donnez Francs Borains
72' Wissel Francs Borains Wissel Niklo Dailly voor Jordan Attah Kadiri Francs Borains
75' Wissel Waasland-Beveren Wissel Giorgi Moistsrapishvili voor Taofeek Ismaheel Waasland-Beveren
77' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor Dries Wuytens Waasland-Beveren
85' Wissel Francs Borains Wissel Fostave Mabani voor Fode Guirassy Francs Borains
85' Wissel Francs Borains Wissel Levi Malungu voor Sidney Obissa Francs Borains
85' Wissel Francs Borains Wissel Patryk Walicki voor Mateo Itrak Francs Borains
93' Gele kaart Francs Borains Gele kaart voor Niklo Dailly Francs Borains
Video hoogtepunten en samenvatting Francs Borains - Waasland-Beveren
Opstellingen Francs Borains - Waasland-Beveren
De opstellingen van Francs Borains en Waasland-Beveren zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.