Nabeschouwing KRC Genk II - Lierse Kempenzonen (1-3) || Eerste Divisie B 2023/2024

Zaterdag 28 oktober 2023 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie B 2023/2024 neemt KRC Genk II het zaterdag 28 oktober 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Lierse Kempenzonen. De wedstrijd wordt gespeeld in Luminus Arena in Genk.

Via de KRC Genk II - Lierse Kempenzonen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing KRC Genk II - Lierse Kempenzonen (1-3)

Het Eerste Divisie B duel tussen KRC Genk II en Lierse Kempenzonen is onder leiding van scheidsrechter Matonga Simonini geëindigd in een 1-3 overwinning voor Lierse Kempenzonen. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door Thomas Claes, waarmee KRC Genk II met 1-0 de leiding nam. Lierse Kempenzonen kwam in de 43e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Obbi Oulare, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 50e minuut kreeg Viktor Boone van Lierse Kempenzonen voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Lierse Kempenzonen de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Thibaut Van Acker zette Lierse Kempenzonen even later op 1-2 nadat hij een door scheidsrechter Matonga Simonini toegekende penalty wist te benutten. Na 96 minuten werd de voorsprong voor Lierse Kempenzonen vergroot nadat Sebastiaan Brebels de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Lierse Kempenzonen.

LIVE KRC Genk II - Lierse Kempenzonen 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd KRC Genk II - Lierse Kempenzonen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Doelpunt KRC Genk II Doelpunt Thomas Claes met assist van Kamiel Van De Perre KRC Genk II 1-0
30' Gele kaart KRC Genk II Gele kaart voor Thomas Claes KRC Genk II
43' Doelpunt Lierse Kempenzonen Doelpunt Obbi Oulare met assist van Thibaut Van Acker Lierse Kempenzonen 1-1
43' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor Viktor Boone Lierse Kempenzonen
48' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor Thibaut Van Acker Lierse Kempenzonen
50' Tweede gele kaart Lierse Kempenzonen Tweede gele kaart voor Viktor Boone Lierse Kempenzonen
56' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel Alexandre De Bruyn voor Eric Ocansey Lierse Kempenzonen
61' Wissel KRC Genk II Wissel Adnane Abid voor Robin Mirisola KRC Genk II
61' Wissel KRC Genk II Wissel Victory Beniangba voor Noah Adedeji-Sternberg KRC Genk II
65' Gele kaart KRC Genk II Gele kaart voor Josue Ndenge Kongolo KRC Genk II
78' Wissel KRC Genk II Wissel Christian Akpan voor Ibrahima Sory Bangoura KRC Genk II
78' Wissel KRC Genk II Wissel Cédric Nuozzi voor Kelvin John KRC Genk II
82' Penalty Lierse Kempenzonen Penalty Thibaut Van Acker Lierse Kempenzonen 1-2
88' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel Jens Cools voor Obbi Oulare Lierse Kempenzonen
90' Wissel KRC Genk II Wissel Nolan Martens voor Faissal Al Mazyani KRC Genk II
96' Doelpunt Lierse Kempenzonen Doelpunt Sebastiaan Brebels Lierse Kempenzonen 1-3
96' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel Maxim Kireev voor Mehdi Tarfi Lierse Kempenzonen
Video hoogtepunten en samenvatting KRC Genk II - Lierse Kempenzonen
Opstellingen KRC Genk II - Lierse Kempenzonen
De opstellingen van KRC Genk II en Lierse Kempenzonen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.