Nabeschouwing KRC Genk II - RFC Seraing (1-1) || Eerste Divisie B 2023/2024

Zondag 26 november 2023 - 13:30 uur

In de Eerste Divisie B 2023/2024 neemt KRC Genk II het zondag 26 november 2023 om 13:30 uur in eigen huis op tegen RFC Seraing. De wedstrijd wordt gespeeld in Luminus Arena in Genk.

Via de KRC Genk II - RFC Seraing live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing KRC Genk II - RFC Seraing (1-1)

De Eerste Divisie B 2023/2024 wedstrijd tussen KRC Genk II en RFC Seraing geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door Robin Mirisola, waarmee KRC Genk II met 1-0 de leiding nam. RFC Seraing kwam na 79 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Marvin Tshibuabua, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE KRC Genk II - RFC Seraing 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd KRC Genk II - RFC Seraing teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart KRC Genk II Gele kaart voor Adnane Abid KRC Genk II
27' Gele kaart KRC Genk II Gele kaart voor Ibrahima Sory Bangoura KRC Genk II
30' Doelpunt KRC Genk II Doelpunt Robin Mirisola met assist van Kelvin John KRC Genk II 1-0
33' Gele kaart RFC Seraing Gele kaart voor Désiré Segbé Azankpo RFC Seraing
51' Gele kaart RFC Seraing Gele kaart voor Valentin Guillaume RFC Seraing
59' Wissel RFC Seraing Wissel Alama Bayo voor Valentin Guillaume RFC Seraing
60' Wissel RFC Seraing Wissel Mathieu Cachbach voor Maidine Douane RFC Seraing
60' Wissel RFC Seraing Wissel Pape Moussa Fall voor Désiré Segbé Azankpo RFC Seraing
65' Gele kaart KRC Genk II Gele kaart voor Alfred Caicedo KRC Genk II
65' Wissel KRC Genk II Wissel Kamiel Van De Perre voor Kelvin John KRC Genk II
77' Wissel RFC Seraing Wissel Sonny Perrey voor Sambou Sissoko RFC Seraing
77' Wissel RFC Seraing Wissel Steve Mvoué voor Noah Solheid RFC Seraing
79' Doelpunt RFC Seraing Doelpunt Marvin Tshibuabua met assist van Pape Moussa Fall RFC Seraing 1-1
79' Wissel KRC Genk II Wissel Victory Beniangba voor Robin Mirisola KRC Genk II
85' Wissel KRC Genk II Wissel Cédric Nuozzi voor Adnane Abid KRC Genk II
93' Gele kaart KRC Genk II Gele kaart voor Cédric Nuozzi KRC Genk II
Video hoogtepunten en samenvatting KRC Genk II - RFC Seraing
Opstellingen KRC Genk II - RFC Seraing
De opstellingen van KRC Genk II en RFC Seraing zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing KRC Genk II - RFC Seraing

KRC Genk II en RFC Seraing treffen elkaar in de 13e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hannes De Couvreur en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat KRC Genk II en RFC Seraing elkaar treffen in de Eerste Divisie B.

Winst KRC Genk II 0
Winst RFC Seraing 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel KRC Genk II op een 15e positie staat, terwijl we RFC Seraing terugvinden op de 14e plaats.