Nabeschouwing KV Oostende - Club Brugge II (1-4) || Eerste Divisie B 2023/2024

Zaterdag 24 februari 2024 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie B 2023/2024 neemt KV Oostende het zaterdag 24 februari 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Club Brugge II. De wedstrijd wordt gespeeld in DIaz Arena in Oostende.

Via de KV Oostende - Club Brugge II live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing KV Oostende - Club Brugge II (1-4)

Het Eerste Divisie B duel tussen KV Oostende en Club Brugge II is onder leiding van scheidsrechter Quentin Pirard geëindigd in een 1-4 overwinning voor Club Brugge II. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Massimo Decoene in de 37e minuut, waardoor KV Oostende met een man minder kwam te staan. Club Brugge II kreeg via in de 39e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Quentin Pirard de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. De eerste goal werd in de 53e minuut gemaakt door Joaquin Seys waardoor Club Brugge II met 0-1 aan de leiding kwam.

Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-2 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft vergrootte Lenn De Smet de voorsprong door in de 56e minuut de 0-2 te scoren voor Club Brugge II. In de 59e minuut volgde een derde treffer van Club Brugge II, waarmee Amine Et Taïbi zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Na 66 minuten wist uiteindelijk KV Oostende iets terug te doen nadat Alessandro Albanese  de bal in het net wist te werken. In de 75e minuut viel opnieuw een doelpunt. Het was Shion Homma van Club Brugge II die daarmee de stand op 1-4 zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Quentin Pirard en eindigde de wedstrijd dus met een 1-4 stand in het voordeel van Club Brugge II.

LIVE KV Oostende - Club Brugge II 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd KV Oostende - Club Brugge II teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Rode kaart KV Oostende Rode kaart voor Massimo Decoene KV Oostende
39' Penalty gemist Club Brugge II Penalty gemist Club Brugge II
46' Wissel KV Oostende Wissel Thomas Basila voor Robbie DHaese KV Oostende
53' Doelpunt Club Brugge II Doelpunt Joaquin Seys Club Brugge II 0-1
56' Doelpunt Club Brugge II Doelpunt Lenn De Smet met assist van Joaquin Seys Club Brugge II 0-2
59' Doelpunt Club Brugge II Doelpunt Amine Et Taïbi met assist van Mohamed Salah Club Brugge II 0-3
64' Wissel KV Oostende Wissel Alessandro Albanese  voor Daniel Pérez KV Oostende
64' Wissel KV Oostende Wissel Juanda Fuentes voor Zechariah Medley KV Oostende
66' Doelpunt KV Oostende Doelpunt Alessandro Albanese  KV Oostende 1-3
75' Doelpunt Club Brugge II Doelpunt Shion Homma met assist van Chemsdine Talbi Club Brugge II 1-4
76' Wissel Club Brugge II Wissel Sem Audoor voor Chemsdine Talbi Club Brugge II
76' Wissel KV Oostende Wissel Maxime DArpino voor Alfons Amade KV Oostende
76' Wissel Club Brugge II Wissel Benjamin Faraas voor Mohamed Salah Club Brugge II
76' Wissel Club Brugge II Wissel Kaye Furo voor Laurens Goemaere Club Brugge II
83' Wissel KV Oostende Wissel Luis Hartwig voor Sieben Dewaele KV Oostende
85' Wissel Club Brugge II Wissel Jessi Da Silva voor Lenn De Smet Club Brugge II
86' Wissel Club Brugge II Wissel William Simba voor Liam De Smet Club Brugge II
Video hoogtepunten en samenvatting KV Oostende - Club Brugge II
Opstellingen KV Oostende - Club Brugge II
De opstellingen van KV Oostende en Club Brugge II zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.