Nabeschouwing KV Oostende - Deinze (0-1) || Eerste Divisie B 2023/2024

Zondag 28 januari 2024 - 19:15 uur

In de Eerste Divisie B 2023/2024 neemt KV Oostende het zondag 28 januari 2024 om 19:15 uur in eigen huis op tegen Deinze. De wedstrijd wordt gespeeld in DIaz Arena in Oostende.

Via de KV Oostende - Deinze live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing KV Oostende - Deinze (0-1)

Het Eerste Divisie B duel tussen KV Oostende en Deinze is onder leiding van scheidsrechter Tim De Keyzer geëindigd in een 0-1 overwinning voor Deinze. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door Jellert Van Landschoot, waarmee Deinze met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Deinze.

LIVE KV Oostende - Deinze 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd KV Oostende - Deinze teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Doelpunt Deinze Doelpunt Jellert Van Landschoot Deinze 0-1
40' Gele kaart Deinze Gele kaart voor Lennart Mertens Deinze
69' Wissel Deinze Wissel Mamadou Koné voor Guillaume De Schryver Deinze
69' Wissel KV Oostende Wissel Siebe Wylin voor Cederick Van Daele KV Oostende
69' Wissel KV Oostende Wissel Andy Musayev voor Massimo Decoene KV Oostende
77' Wissel KV Oostende Wissel Maxime DArpino voor Daniel Pérez KV Oostende
77' Wissel KV Oostende Wissel Luis Hartwig voor Robbie DHaese KV Oostende
77' Wissel Deinze Wissel Emilio Kehrer voor Dylan de Belder Deinze
88' Wissel KV Oostende Wissel Juanda Fuentes voor Ewan Henderson KV Oostende
95' Wissel Deinze Wissel Liam Bossin  voor Deinze
90' Gele kaart Deinze Gele kaart voor Jur Schryvers Jellert Van Landschoot Deinze
95' Gele kaart Deinze Gele kaart voor Mohamed Berte Deinze
95' Gele kaart Deinze Gele kaart voor Teo Quintero Deinze
Video hoogtepunten en samenvatting KV Oostende - Deinze
Opstellingen KV Oostende - Deinze
De opstellingen van KV Oostende en Deinze zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing KV Oostende - Deinze

KV Oostende en Deinze treffen elkaar in de 19e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tim De Keyzer en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen KV Oostende en Deinze in de Eerste Divisie B vond plaats op 19 augustus 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Deinze. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide ploegen is KV Oostende favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Deinze slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst KV Oostende 5
Winst Deinze 1
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel KV Oostende op een 16e positie staat, terwijl we Deinze terugvinden op de 3e plaats.