Nabeschouwing KV Oostende - Dender (0-1) || Eerste Divisie B 2023/2024

Zaterdag 9 maart 2024 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie B 2023/2024 neemt KV Oostende het zaterdag 9 maart 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Dender. De wedstrijd wordt gespeeld in DIaz Arena in Oostende.

Via de KV Oostende - Dender live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing KV Oostende - Dender (0-1)

Het Eerste Divisie B duel tussen KV Oostende en Dender is onder leiding van scheidsrechter Tim De Keyzer geëindigd in een 0-1 overwinning voor Dender. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 50e minuut door Bruny Nsimba, waarmee Dender met 0-1 de leiding nam. In de 58e minuut kreeg Lennard Hens van Dender voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Dender de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Dender uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE KV Oostende - Dender 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd KV Oostende - Dender teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart Dender Gele kaart voor Lennard Hens Dender
29' Gele kaart Dender Gele kaart voor Timmy Simons Dender
50' Doelpunt Dender Doelpunt Bruny Nsimba met assist van Jordy Soladio Dender 0-1
58' Tweede gele kaart Dender Tweede gele kaart voor Lennard Hens Dender
61' Wissel KV Oostende Wissel Alfons Amade voor Maxime DArpino KV Oostende
61' Wissel Dender Wissel Ali Akman voor Jordy Soladio Dender
70' Wissel KV Oostende Wissel Ewan Henderson voor Robbie DHaese KV Oostende
70' Wissel Dender Wissel Dylan Ragolle voor Kobe Cools Dender
76' Gele kaart Dender Gele kaart voor Olivier Myny Dender
80' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor Alfons Amade KV Oostende
81' Wissel KV Oostende Wissel David Atanga voor Daniel Pérez KV Oostende
81' Wissel KV Oostende Wissel Luis Hartwig voor Sieben Dewaele KV Oostende
84' Gele kaart Dender Gele kaart voor Xavier Gies Dender
84' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor Ewan Henderson KV Oostende
88' Wissel Dender Wissel Kéres Masangu voor Bruny Nsimba Dender
88' Wissel Dender Wissel Ibrahima Sory Sankhon voor Olivier Myny Dender
100' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor Liam Bossin  KV Oostende
Video hoogtepunten en samenvatting KV Oostende - Dender
Opstellingen KV Oostende - Dender
De opstellingen van KV Oostende en Dender zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing KV Oostende - Dender

KV Oostende en Dender treffen elkaar in de 25e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tim De Keyzer en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen KV Oostende en Dender in de Eerste Divisie B vond plaats op 22 oktober 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is KV Oostende favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Dender slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst KV Oostende 4
Winst Dender 2
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel KV Oostende op een 13e positie staat, terwijl we Dender terugvinden op de 6e plaats.