Nabeschouwing KV Oostende - Francs Borains (1-0) || Eerste Divisie B 2023/2024

Zaterdag 11 november 2023 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie B 2023/2024 neemt KV Oostende het zaterdag 11 november 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Francs Borains. De wedstrijd wordt gespeeld in DIaz Arena in Oostende.

Via de KV Oostende - Francs Borains live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing KV Oostende - Francs Borains (1-0)

Het Eerste Divisie B duel tussen KV Oostende en Francs Borains is onder leiding van scheidsrechter Arne De Beuckelaer geëindigd in een 1-0 overwinning voor KV Oostende. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 87e minuut dacht KV Oostende op voorsprong te komen via een doelpunt van Levi Malungu. Helaas voor KV Oostende werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. Op de eerste goal van de wedstrijd moest uiteindelijk behoorlijk lang gewacht worden, want pas na 90 minuten was het Ewan Henderson die KV Oostende op een 1-0 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Arne De Beuckelaer, waardoor KV Oostende de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE KV Oostende - Francs Borains 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd KV Oostende - Francs Borains teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor Thomas Basila KV Oostende
45' Gele kaart Francs Borains Gele kaart voor Tracy Mpati Bibuangu Francs Borains
46' Wissel KV Oostende Wissel Ewan Henderson voor Daniel Perez KV Oostende
46' Wissel KV Oostende Wissel Robbie DHaese voor Thomas Basila KV Oostende
55' Wissel KV Oostende Wissel Jonas Vinck voor KV Oostende
60' Wissel Francs Borains Wissel Manuel Osifo voor Maxime DArpino Francs Borains
67' Wissel Francs Borains Wissel Fode Guirassy voor Hedy Chaabi Francs Borains
72' Wissel KV Oostende Wissel Thierno Diallo voor Kevin Vandendriessche KV Oostende
75' Wissel Francs Borains Wissel Mohamed Berte voor Sieben Dewaele Francs Borains
82' Wissel Francs Borains Wissel Alessio Curci voor Teddy Chevalier Francs Borains
82' Wissel KV Oostende Wissel Clément Tainmont voor Corenthyn Lavie KV Oostende
83' Gele kaart Francs Borains Gele kaart voor Cederick Van Daele Brent Laes Francs Borains
87' Doelpunt KV Oostende Doelpunt Levi Malungu KV Oostende
90' Doelpunt KV Oostende Doelpunt Ewan Henderson met assist van Mohamed Berte KV Oostende 1-0
Video hoogtepunten en samenvatting KV Oostende - Francs Borains
Opstellingen KV Oostende - Francs Borains
De opstellingen van KV Oostende en Francs Borains zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.