Nabeschouwing KV Oostende - Liège (0-2) || Eerste Divisie B 2023/2024

Zondag 11 februari 2024 - 19:15 uur

In de Eerste Divisie B 2023/2024 neemt KV Oostende het zondag 11 februari 2024 om 19:15 uur in eigen huis op tegen Liège. De wedstrijd wordt gespeeld in DIaz Arena in Oostende.

Via de KV Oostende - Liège live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing KV Oostende - Liège (0-2)

Het Eerste Divisie B duel tussen KV Oostende en Liège is onder leiding van scheidsrechter Tom Stevens geëindigd in een 0-2 overwinning voor Liège. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door Yannick Gaby Loemba, waarmee Liège met 0-1 de leiding nam. Liège vergrootte in de 73e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Yannick Gaby Loemba op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Liège.

LIVE KV Oostende - Liège 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd KV Oostende - Liège teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Liège Doelpunt Yannick Gaby Loemba Liège 0-1
40' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor Jonas Vinck KV Oostende
41' Gele kaart Liège Gele kaart voor Benoit Nyssen Liège
46' Wissel KV Oostende Wissel Juanda Fuentes voor David Atanga KV Oostende
46' Wissel KV Oostende Wissel Cederick Van Daele voor Maxime DArpino KV Oostende
68' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor Ewan Henderson KV Oostende
71' Gele kaart Liège Gele kaart voor Reno Wilmots Liège
73' Doelpunt Liège Doelpunt Yannick Gaby Loemba met assist van Ryan Merlen Liège 0-2
76' Wissel Liège Wissel Maxime Cavelier voor Alessio Cascio Liège
77' Gele kaart Liège Gele kaart voor Jonathan DOstillio Liège
78' Wissel KV Oostende Wissel Paco Avoki voor Daniel Pérez KV Oostende
78' Wissel KV Oostende Wissel Anas Hammas voor Brent Laes  KV Oostende
83' Wissel Liège Wissel Mohamed Mouhli voor Yannick Gaby Loemba Liège
84' Wissel Liège Wissel Lucca Lucker voor Benoit Bruggeman Liège
84' Wissel KV Oostende Wissel Joaquin Obambi Bapela voor Ewan Henderson KV Oostende
90' Wissel Liège Wissel Jérémie Lioka Lima voor Ryan Merlen Liège
Video hoogtepunten en samenvatting KV Oostende - Liège
Opstellingen KV Oostende - Liège
De opstellingen van KV Oostende en Liège zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.