Nabeschouwing KV Oostende - Lierse Kempenzonen (0-1) || Eerste Divisie B 2023/2024

Zondag 3 december 2023 - 13:30 uur

In de Eerste Divisie B 2023/2024 neemt KV Oostende het zondag 3 december 2023 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Lierse Kempenzonen. De wedstrijd wordt gespeeld in DIaz Arena in Oostende.

Via de KV Oostende - Lierse Kempenzonen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing KV Oostende - Lierse Kempenzonen (0-1)

Het Eerste Divisie B duel tussen KV Oostende en Lierse Kempenzonen is onder leiding van scheidsrechter Quentin Pirard geëindigd in een 0-1 overwinning voor Lierse Kempenzonen. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door Eric Ocansey, waarmee Lierse Kempenzonen met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Lierse Kempenzonen dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Lierse Kempenzonen.

LIVE KV Oostende - Lierse Kempenzonen 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd KV Oostende - Lierse Kempenzonen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor Luc Marijnissen Lierse Kempenzonen
28' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel Jarno Libert voor Mehdi Tarfi Lierse Kempenzonen
31' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor Jens Cools Lierse Kempenzonen
33' Doelpunt Lierse Kempenzonen Doelpunt Eric Ocansey met assist van Obbi Oulare Lierse Kempenzonen 0-1
41' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor Thibaut Van Acker Lierse Kempenzonen
46' Wissel KV Oostende Wissel Massimo Decoene voor Alfons Amade KV Oostende
60' Wissel KV Oostende Wissel Daniel Perez voor Robbie DHaese KV Oostende
60' Wissel KV Oostende Wissel David Atanga voor Juanda Fuentes KV Oostende
69' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel Maxim Kireev voor Obbi Oulare Lierse Kempenzonen
73' Wissel KV Oostende Wissel Siebe Wylin voor Jonas Vinck KV Oostende
78' Wissel KV Oostende Wissel Luis Hartwig voor Manuel Osifo KV Oostende
79' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor Mohamed Berte KV Oostende
83' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor Maxim Kireev Lierse Kempenzonen
87' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel Luca Foubert voor Eric Ocansey Lierse Kempenzonen
Video hoogtepunten en samenvatting KV Oostende - Lierse Kempenzonen
Opstellingen KV Oostende - Lierse Kempenzonen
De opstellingen van KV Oostende en Lierse Kempenzonen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.