Nabeschouwing KV Oostende - Patro Eisden (0-0) || Eerste Divisie B 2023/2024

Vrijdag 27 oktober 2023 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie B 2023/2024 neemt KV Oostende het vrijdag 27 oktober 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Patro Eisden. De wedstrijd wordt gespeeld in DIaz Arena in Oostende.

Via de KV Oostende - Patro Eisden live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing KV Oostende - Patro Eisden (0-0)

De Eerste Divisie B 2023/2024 wedstrijd tussen KV Oostende en Patro Eisden geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren KV Oostende en Patro Eisden gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Patro Eisden kreeg flink wat kansen om te scoren, maar ondanks diverse pogingen wilde de bal maar niet in het doel eindigen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Jordy Vermeire niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE KV Oostende - Patro Eisden 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd KV Oostende - Patro Eisden teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor Sieben Dewaele KV Oostende
46' Wissel KV Oostende Wissel Daniel Perez voor Ewan Henderson KV Oostende
46' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor Stijn Vreven KV Oostende
48' Gele kaart Patro Eisden Gele kaart voor Jonas Vinck Patro Eisden
51' Wissel KV Oostende Wissel T. Pietermaat voor KV Oostende
65' Wissel KV Oostende Wissel David Atanga voor Juanda Fuentes KV Oostende
65' Wissel KV Oostende Wissel Massimo Decoene voor Robbie DHaese KV Oostende
70' Gele kaart Patro Eisden Gele kaart voor Cederick Van Daele David Atanga Patro Eisden
72' Wissel Patro Eisden Wissel Y. Gueroui voor Patro Eisden
79' Wissel KV Oostende Wissel M. Bounou voor B. Dansoko KV Oostende
84' Gele kaart Patro Eisden Gele kaart voor Luis Hartwig Mohamed Berte Patro Eisden
85' Wissel Patro Eisden Wissel Stef Peeters voor Patro Eisden
87' Wissel Patro Eisden Wissel Y. Bentayeb voor E. Sam Patro Eisden
87' Wissel Patro Eisden Wissel Theo Pierrot voor T. Pietermaat Patro Eisden
93' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor L. Bamona A. Hadj-Moussa KV Oostende
90' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor Liam Bossin KV Oostende
Video hoogtepunten en samenvatting KV Oostende - Patro Eisden
Opstellingen KV Oostende - Patro Eisden
De opstellingen van KV Oostende en Patro Eisden zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.