Nabeschouwing KV Oostende - Standard Liège II (2-1) || Eerste Divisie B 2023/2024

Vrijdag 19 april 2024 - 20:00 uur



In de Eerste Divisie B 2023/2024 neemt KV Oostende het vrijdag 19 april 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Standard Liège II. De wedstrijd wordt gespeeld in DIaz Arena in Oostende.

Via de KV Oostende - Standard Liège II live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing KV Oostende - Standard Liège II (2-1)

Het Eerste Divisie B duel tussen KV Oostende en Standard Liège II is onder leiding van scheidsrechter Klass Clerkx geëindigd in een 2-1 overwinning voor KV Oostende. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door Sieben Dewaele, waarmee KV Oostende met 1-0 de leiding nam. KV Oostende vergrootte in de 55e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Mohamed Berte op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 57e minuut wist Standard Liège II de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Soufiane Benjdida . Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Standard Liège II kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Klass Clerkx, waardoor KV Oostende dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken KV Oostende - Standard Liège II
Goals
2
1
Balbezit
43%
57%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
16
12
Schoten op doel
5
4
Aanvallen
95
98
Gevaarlijke aanvallen
88
84
Passes
368
499
Overtredingen
9
8
Buitenspel
2
0
Corners
8
6
Wissels
4
5
LIVE KV Oostende - Standard Liège II 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd KV Oostende - Standard Liège II teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
26' Doelpunt KV Oostende Doelpunt Sieben Dewaele KV Oostende 1-0
50' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor Siebe Wylin KV Oostende
46' Wissel KV Oostende Wissel Daniel Pérez voor David Atanga KV Oostende
55' Doelpunt KV Oostende Doelpunt Mohamed Berte met assist van Daniel Pérez KV Oostende 2-0
57' Doelpunt Standard Liège II Doelpunt Soufiane Benjdida  met assist van Noah Mawete Kinsiona  Standard Liège II 2-1
65' Wissel KV Oostende Wissel Massimo Decoene voor Maxime DArpino KV Oostende
77' Wissel Standard Liège II Wissel Amine Benfriha voor Ilyes Ziani Standard Liège II
77' Wissel Standard Liège II Wissel Birame Diaw voor Noah Dodeigne Standard Liège II
81' Wissel Standard Liège II Wissel Rayan Berberi voor Rabby Mateta Pepa Standard Liège II
81' Wissel Standard Liège II Wissel Samy Tory voor William Bianda Standard Liège II
83' Gele kaart Standard Liège II Gele kaart voor Samy Tory Standard Liège II
91' Wissel Standard Liège II Wissel Oscar Olivier voor Henry Lawrence Standard Liège II
92' Wissel KV Oostende Wissel Alfons Amade voor Ewan Henderson KV Oostende
92' Wissel KV Oostende Wissel Andy Musayev voor Mohamed Berte KV Oostende
Video hoogtepunten en samenvatting KV Oostende - Standard Liège II
Opstellingen KV Oostende - Standard Liège II
De opstellingen van KV Oostende en Standard Liège II zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels Standard Liège II
# Speler Pos.
36 Matteo Godfroid K
5 Birame Diaw V
28 Oscar Olivier V
4 Samy Tory V
46 Rayan Berberi M
7 Steeven Assengue M
33 Afonso N'Salambi M
12 Amine Benfriha A
Voorbeschouwing KV Oostende - Standard Liège II

KV Oostende en Standard Liège II treffen elkaar in de 30e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Klass Clerkx en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen KV Oostende en Standard Liège II in de Eerste Divisie B vond plaats op 17 september 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor KV Oostende. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is KV Oostende favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Standard Liège II slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst KV Oostende 1
Winst Standard Liège II 0
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel KV Oostende op een 14e positie staat, terwijl we Standard Liège II terugvinden op de 16e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
KV Oostende - Standard Liège II Opstelling KV Oostende Opstelling Standard Liège II Live KV Oostende - Standard Liège II Live KV Oostende - Standard Liège II kijken KV Oostende - Standard Liège II kijken Live KV Oostende - Standard Liège II stream KV Oostende - Standard Liège II Fox Sports Nabeschouwing KV Oostende - Standard Liège II Uitslag KV Oostende - Standard Liège II Statistieken KV Oostende - Standard Liège II Eerste Divisie B 2023/2024 KV Oostende - Standard Liège II wedden KV Oostende - Standard Liège II gokken KV Oostende - Standard Liège II Unibet