Nabeschouwing KV Oostende - Waasland-Beveren (0-2) || Eerste Divisie B 2023/2024

Zondag 10 december 2023 - 19:15 uur

In de Eerste Divisie B 2023/2024 neemt KV Oostende het zondag 10 december 2023 om 19:15 uur in eigen huis op tegen Waasland-Beveren. De wedstrijd wordt gespeeld in DIaz Arena in Oostende.

Via de KV Oostende - Waasland-Beveren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing KV Oostende - Waasland-Beveren (0-2)

Het Eerste Divisie B duel tussen KV Oostende en Waasland-Beveren is onder leiding van scheidsrechter Matonga Simonini geëindigd in een 0-2 overwinning voor Waasland-Beveren. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door Taofeek Ismaheel, waarmee Waasland-Beveren met 0-1 de leiding nam. Waasland-Beveren vergrootte in de 39e minuut de voorsprong nadat het via een goal van David Hrnčár op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van Waasland-Beveren.

LIVE KV Oostende - Waasland-Beveren 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd KV Oostende - Waasland-Beveren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt Taofeek Ismaheel met assist van Bryan Goncalves Waasland-Beveren 0-1
32' Wissel KV Oostende Wissel Mohamed Berte voor Zech Medley KV Oostende
39' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt David Hrnčár met assist van Yousef Salech Waasland-Beveren 0-2
46' Wissel KV Oostende Wissel Massimo Decoene voor Alfons Amade KV Oostende
58' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor Bryan Goncalves Waasland-Beveren
63' Wissel KV Oostende Wissel Luis Hartwig voor Daniel Perez KV Oostende
68' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor Jonas Vinck KV Oostende
68' Wissel Waasland-Beveren Wissel Goduine Koyalipou voor Yousef Salech Waasland-Beveren
68' Wissel Waasland-Beveren Wissel Mathis Servais voor Taofeek Ismaheel Waasland-Beveren
70' Wissel KV Oostende Wissel Juanda Fuentes voor Ewan Henderson KV Oostende
70' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor Jakov Filipović Waasland-Beveren
71' Wissel KV Oostende Wissel David Atanga voor Andy Musayev KV Oostende
82' Wissel Waasland-Beveren Wissel Sander Coopman voor Tiago Cukur Waasland-Beveren
82' Wissel Waasland-Beveren Wissel Dries Wuytens voor Anthony Limbombe Waasland-Beveren
91' Wissel Waasland-Beveren Wissel Jay-Dee Geusens voor Louis Verstraete Waasland-Beveren
Video hoogtepunten en samenvatting KV Oostende - Waasland-Beveren
Opstellingen KV Oostende - Waasland-Beveren
De opstellingen van KV Oostende en Waasland-Beveren zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.