Nabeschouwing KV Oostende - Zulte-Waregem (3-2) || Eerste Divisie B 2023/2024

Zondag 14 januari 2024 - 13:30 uur



In de Eerste Divisie B 2023/2024 neemt KV Oostende het zondag 14 januari 2024 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Zulte-Waregem. De wedstrijd wordt gespeeld in DIaz Arena in Oostende.

Via de KV Oostende - Zulte-Waregem live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing KV Oostende - Zulte-Waregem (3-2)

Het Eerste Divisie B duel tussen KV Oostende en Zulte-Waregem is onder leiding van scheidsrechter Matonga Simonini geëindigd in een 3-2 overwinning voor KV Oostende. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door Ewan Henderson, waarmee KV Oostende met 1-0 de leiding nam. KV Oostende vergrootte in de 38e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Daniel Perez op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Zulte-Waregem vervolgens op 2-1. Het was Jelle Vossen die vanaf 11 meter wist te scoren in de 47e minuut.

Na 51 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Jelle Vossen de 2-2 maakte voor Zulte-Waregem. In de 92e minuut werd Anton Tanghe van Zulte-Waregem met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Zulte-Waregem met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. Laat in de wedstrijd was het vervolgens KV Oostende dat via Mohamed Berte nogmaals wist te scoren en daarmee op een 3-2 voorsprong kwam in de 94e minuut. Dit bleek uiteindelijk het laatste en daarmee beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn. Een penalty na 94 minuten had KV Oostende een goal moeten opleveren, maar Cederick Van Daele wist deze kans helaas niet verzilveren, waardoor de score onveranderd bleef.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Matonga Simonini bij een 3-2 eindstand in het voordeel van KV Oostende.

Wedstrijdstatistieken KV Oostende - Zulte-Waregem
Goals
3
2
Balbezit
28%
72%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
11
14
Schoten op doel
4
6
Aanvallen
67
84
Gevaarlijke aanvallen
46
84
Passes
228
574
Overtredingen
13
12
Buitenspel
4
8
Corners
3
2
Wissels
3
4
LIVE KV Oostende - Zulte-Waregem 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd KV Oostende - Zulte-Waregem teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
16' Doelpunt KV Oostende Doelpunt Ewan Henderson met assist van Mohamed Berte KV Oostende 1-0
17' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor Ewan Henderson KV Oostende
38' Doelpunt KV Oostende Doelpunt Daniel Perez met assist van Mohamed Berte KV Oostende 2-0
47' Penalty Zulte-Waregem Penalty Jelle Vossen Zulte-Waregem 2-1
46' Wissel Zulte-Waregem Wissel Joel Bagan voor Alioune Ndour Zulte-Waregem
46' Wissel Zulte-Waregem Wissel Christian Brüls voor Abdoulaye Traore Zulte-Waregem
46' Wissel Zulte-Waregem Wissel Dylan Demuynck voor Robbe Decostere Zulte-Waregem
51' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt Jelle Vossen met assist van Dylan Demuynck Zulte-Waregem 2-2
55' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor Dylan Demuynck Zulte-Waregem
58' Wissel KV Oostende Wissel Robbie DHaese voor Siebe Wylin KV Oostende
63' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor Brent Laes KV Oostende
74' Wissel KV Oostende Wissel Cederick Van Daele voor Brent Laes KV Oostende
75' Wissel KV Oostende Wissel Luis Hartwig voor Daniel Perez KV Oostende
79' Wissel Zulte-Waregem Wissel Mohamed Guindo voor Dylan Demuynck Zulte-Waregem
92' Rode kaart Zulte-Waregem Rode kaart voor Anton Tanghe Zulte-Waregem
94' Doelpunt KV Oostende Doelpunt Mohamed Berte met assist van Luis Hartwig KV Oostende 3-2
94' Penalty gemist KV Oostende Penalty gemist Cederick Van Daele Cederick Van Daele KV Oostende
Video hoogtepunten en samenvatting KV Oostende - Zulte-Waregem
Opstellingen KV Oostende - Zulte-Waregem
De opstellingen van KV Oostende en Zulte-Waregem zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels KV Oostende
# Speler Pos.
18
13 Brent Gabriel K
29 Robbie D'Haese V
25 Cederick Van Daele V
31 Johanna Ochieng Omolo M
93 Anas Hammas M
77 David Atanga A
28 Luis Hartwig A
20 Andy Musayev A
Voorbeschouwing KV Oostende - Zulte-Waregem

KV Oostende en Zulte-Waregem treffen elkaar in de 17e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Matonga Simonini en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen KV Oostende en Zulte-Waregem in de Eerste Divisie B vond plaats op 3 november 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor KV Oostende. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is KV Oostende favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Zulte-Waregem slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst KV Oostende 1
Winst Zulte-Waregem 0
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel KV Oostende op een 16e positie staat, terwijl we Zulte-Waregem terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
KV Oostende - Zulte-Waregem Opstelling KV Oostende Opstelling Zulte-Waregem Live KV Oostende - Zulte-Waregem Live KV Oostende - Zulte-Waregem kijken KV Oostende - Zulte-Waregem kijken Live KV Oostende - Zulte-Waregem stream KV Oostende - Zulte-Waregem Fox Sports Nabeschouwing KV Oostende - Zulte-Waregem Uitslag KV Oostende - Zulte-Waregem Statistieken KV Oostende - Zulte-Waregem Eerste Divisie B 2023/2024 KV Oostende - Zulte-Waregem wedden KV Oostende - Zulte-Waregem gokken KV Oostende - Zulte-Waregem Unibet