Nabeschouwing Lierse Kempenzonen - Deinze (0-1) || Eerste Divisie B 2023/2024

Zondag 8 oktober 2023 - 19:15 uur



In de Eerste Divisie B 2023/2024 neemt Lierse Kempenzonen het zondag 8 oktober 2023 om 19:15 uur in eigen huis op tegen Deinze. De wedstrijd wordt gespeeld in Herman Vanderpoortenstadion in Lier.

Via de Lierse Kempenzonen - Deinze live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lierse Kempenzonen - Deinze (0-1)

Het Eerste Divisie B duel tussen Lierse Kempenzonen en Deinze is onder leiding van scheidsrechter Massimiliano Ledda geëindigd in een 0-1 overwinning voor Deinze. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Wedstrijdstatistieken Lierse Kempenzonen - Deinze
Balbezit
55%
45%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
2
4
Schoten totaal
16
15
Schoten op doel
5
4
Aanvallen
83
89
Gevaarlijke aanvallen
74
87
Passes
450
361
Overtredingen
16
10
Buitenspel
0
5
Corners
9
10
Wissels
3
3
LIVE Lierse Kempenzonen - Deinze 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lierse Kempenzonen - Deinze teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Lierse Kempenzonen - Deinze
Opstellingen Lierse Kempenzonen - Deinze

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Lierse Kempenzonen - Deinze

Lierse Kempenzonen en Deinze treffen elkaar in de 8e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Massimiliano Ledda en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lierse Kempenzonen en Deinze in de Eerste Divisie B vond plaats op 20 november 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Deinze. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is Deinze favoriet. 4 keer wist de ploeg van Lierse Kempenzonen te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Lierse Kempenzonen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Lierse Kempenzonen 2
Winst Deinze 4
Gelijkspel 4
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lierse Kempenzonen op een 15e positie staat, terwijl we Deinze terugvinden op de 9e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Lierse Kempenzonen - Deinze Opstelling Lierse Kempenzonen Opstelling Deinze Live Lierse Kempenzonen - Deinze Live Lierse Kempenzonen - Deinze kijken Lierse Kempenzonen - Deinze kijken Live Lierse Kempenzonen - Deinze stream Lierse Kempenzonen - Deinze Fox Sports Nabeschouwing Lierse Kempenzonen - Deinze Uitslag Lierse Kempenzonen - Deinze Statistieken Lierse Kempenzonen - Deinze Eerste Divisie B 2023/2024 Lierse Kempenzonen - Deinze wedden Lierse Kempenzonen - Deinze gokken Lierse Kempenzonen - Deinze Unibet