Nabeschouwing Lierse Kempenzonen - KV Oostende (1-2) || Eerste Divisie B 2023/2024

Zaterdag 3 februari 2024 - 16:00 uur

In de Eerste Divisie B 2023/2024 neemt Lierse Kempenzonen het zaterdag 3 februari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen KV Oostende. De wedstrijd wordt gespeeld in Herman Vanderpoortenstadion in Lier.

Via de Lierse Kempenzonen - KV Oostende live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lierse Kempenzonen - KV Oostende (1-2)

Het Eerste Divisie B duel tussen Lierse Kempenzonen en KV Oostende is onder leiding van scheidsrechter Quentin Pirard geëindigd in een 1-2 overwinning voor KV Oostende. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door Brent Laes , waarmee KV Oostende met 0-1 de leiding nam. KV Oostende kreeg via Mohamed Berte in de 29e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Quentin Pirard de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep KV Oostende via een goal van Ewan Henderson in de 53e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

In de 57e minuut was het Lierse Kempenzonen dat op een 1-2 voorsprong kwam na een goal van Joeri Poelmans, die daarmee ook meteen de wedstrijd besliste.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Quentin Pirard, waardoor KV Oostende dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Lierse Kempenzonen - KV Oostende 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lierse Kempenzonen - KV Oostende teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor Mohamed Berte KV Oostende
20' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor Zechariah Medley KV Oostende
29' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel Alexandre De Bruyn voor Mehdi Tarfi Lierse Kempenzonen
29' Doelpunt KV Oostende Doelpunt Brent Laes  KV Oostende 0-1
29' Penalty gemist KV Oostende Penalty gemist Mohamed Berte Mohamed Berte KV Oostende
33' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor Ewan Henderson KV Oostende
46' Wissel KV Oostende Wissel Robbie DHaese voor Brent Laes  KV Oostende
53' Doelpunt KV Oostende Doelpunt Ewan Henderson met assist van Sieben Dewaele KV Oostende 0-2
57' Doelpunt Lierse Kempenzonen Doelpunt Joeri Poelmans met assist van Thibaut Van Acker Lierse Kempenzonen 1-2
66' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel Aske Sampers voor Sebastiaan Brebels Lierse Kempenzonen
68' Wissel KV Oostende Wissel Daniel Pérez voor Ewan Henderson KV Oostende
68' Wissel KV Oostende Wissel Alfons Amade voor Maxime DArpino KV Oostende
74' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor Viktor Boone Lierse Kempenzonen
77' Wissel KV Oostende Wissel Andy Musayev voor David Atanga KV Oostende
81' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel Samih El Touile voor Eric Ocansey Lierse Kempenzonen
84' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor Aristote Nkaka Lierse Kempenzonen
96' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor Daniel Pérez KV Oostende
92' Wissel KV Oostende Wissel Luis Hartwig voor Mohamed Berte KV Oostende
96' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor Nils Schouterden Lierse Kempenzonen
Video hoogtepunten en samenvatting Lierse Kempenzonen - KV Oostende
Opstellingen Lierse Kempenzonen - KV Oostende
De opstellingen van Lierse Kempenzonen en KV Oostende zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.